PUKLA! Prijavljuje policiji šta stigne: Seve tripuje da je komšije uhode!

Autor:

Zabava

23.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić nakon konferencije na kojoj je tvrdila da njenog sina Aleksandra zlostavljaju u školi sada je otišla korak dalje, pa je policiji prijavila i svoje susede, sa objašnjenjem da oni ugrožavaju njenu bezbednost i da pokušavaju da odaju njene tajne, tvrde hrvatske novine 24 sata.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Severina Kojić sa sinom

Kojićeva je policiji prijavila nepoznate osobe tvrdeći da se sumnjivo ponašaju jer spuštaju roletne i imaju kamere na svojim objektima, te da smatra da oni prenose njene tajne i uhode je. Srpski telegraf stupio je u kontakt sa osobom koja živi u Severininoj zgradi (identitet poznat redakciji), koja tvrdi da pevačica maltretira komšije jer živi u teoriji zavere.

- Nije tačno da bilo ko od suseda na bilo koji način uhodi Severinu. Ona to umišlja, pa zbog te njene nesigurnosti ispaštaju nedužni ljudi. Znate, u ovom delu Zagreba živi imućan i ugledan narod, koji nema vremena da se bavi tuđim životom, a kamoli Severininim. Ona je prijavila susede zato što spuštaju roletne i imaju nadzorne kamere na svojim objektima. Da li je to realno - pita se jedna od Severininih komšinica i dodaje da tom njenom prijavom pevačica pokazuje da je ona ta koja se bavi tuđim životima.

 Severina sve umišlja i zbog toga ispaštaju nedužni ljudi, kaže komšinica

- Ja zaista ne znam niti pratim kad moje komšije od nekud dolaze, a kada negde odlaze. Ne pravim beleške u koliko sati spuste, a u koliko podignu roletne. Zaista mi sve to zvuči mnogo bolesno. Nije lepo da se od ovako mirnog mesta, gde mi stanujemo, pravi cirkus samo da bi Severina ne znam ni ja šta postigla. Prijavljuje sve redom, a ni za šta nema dokaze, pošto su problemi u njenoj glavi, a ne u nama - završava izvor poznat redakciji.

RepublikaFoto: Ilija Vukotić
Severina

Podsećamo, Severina tvrdi da je žrtva incidenta koji se odigrao u školi u Zagrebu koju pohađa njen sin Aleksandar. Pevačica je poslala supruga Igora Kojića da preuzme dete iako nije na listi ljudi koji smeju da preuzmu Aleksandra, a potom je tvrdila da joj je bivši muž, srpski biznismen Milan Popović, oduzeo sva prava kao majke. Takođe, više puta je navela da njen sin Aleksandar od straha ne želi da ide u školu, pošto su ga učiteljice navodno psihički i fizički maltretirale, dok u policijskom izveštaju stoji da je ona kao majka zanemarila dete.

Prijavila učiteljicu koja već godinu dana ne radi u školi!

Severina je na konferenciji prozvala i osudila dve učiteljice iz škole koju pohađa njen sin Aleksandar, takođe ih je prijavila i policiji, a Milan Popović tvrdi da njegova bivša žena ne zna da jedna od učiteljica, Petra, u toj školi ne radi već godinu dana.

- Od te dve učiteljice koje Severina spominje, jedna, Petra, u toj školi ne radi već godinu dana, što znači da se tu ništa nije dogodilo i da je rađeno po čistom scenariju - rekao je kralj bakra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lilihip

23.10.2019 05:49

Severina pljujeSRBE u Zagrebu a bolesnici pune hale po Srbiji gde ona peva. SRBI POČNITE DA CENITE SEBE I SVOJ NAROD!