Zakonita žena Čekićkinog muža progovorila! Marina: Andreana zaslužuje da je Marko pljuje!

Autor:

Zabava

22.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić i njen verenik Marko Milošević ponovo su se posvađali na krv i nož, ali ovoga puta u Americi, gde se trenutno nalaze na pevačicinoj turneji. Marko je navodno pred svim muzičarima pljunuo Čekićku u lice i to zbog novca. Marina Milošević, još uvek zakonita Markova žena, priznaje da joj je drago što pevačica ima probleme s njenim mužem budući da zna koliko njeno dete zbog Andreane pati za ocem.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marina Milošević

Naime, Marina je za Srpski telegraf rekla da ne razmišlja o Andreani i Marku, ali tvrdi da će im se sve što su uradili njoj i njenoj ćerki duplo vratiti, kao i da je ne čudi to što je Milošević napao Čekićku u Americi.

- Šta da vam kažem, sve u životu se vraća! Andreana dobija ono što je zaslužila, ostavila je dete bez oca. Njih dvoje me ne zanimaju uopšte. Ja samo znam da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći, a njih dvoje su upravo to uradili. Sada plaća za svaku moju suzu. Što se mene tiče, ja im ne želim ništa dobro, oboje su pokvareni - rekla je Marina i dodala da je njoj najviše žao deteta:

 Miloševićka: Neka im se svaka suza mog deteta vrati!

- Marko za mene više ne postoji, ali ćerka ga mnogo voli. Međutim, on nema obzira ni prema njoj, zamislite onda kakav je to čovek. Nju to sve boli, ali njega briga. On se sa pevačicom provodi i putuje, neka im se svaka suza od mog deteta vrati - završila je Miloševićka.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić i Marko Milošević

Inače, Andreana i njen verenik Marko i dalje su zakonski u brakovima. On s Marinom Milošević, s kojom ima ćerku, a ona s klavijaturistom Ivanom Miladinovićem. Iako su podneli dokumenta za razvod, njihovi brakovi još nisu razvedeni. Markova žena je javno više puta rekla da je pevačica "otimačica muževa".

Foto: instagram.com/andreanacekic

Andreana ide na veštačku oplodnju!

Andreana Čekić je javno više puta govorila da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke i da je spremna na sve samo da rodi dete. Iako je više puta pokušavala, nažalost, pevačica nijednom nije ostala trudna.

- Volela bih i da dođe prinova, mi radimo na tome i ja se nadam da će biti uskoro, takođe bih volela da liči na tatu. Ukoliko ne bude išlo kako mi zamislimo, spremna sam i na veštačku oplodnju i za sve što treba samo da rodim dete - rekla je Andreana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

22.10.2019 12:25

Neka Andreana menja oplodjivače dok ne naidje na plodnog.