Ekskluzivno! Prve fotografije ljubavnika: Sofija i Jović uslikani u Madridu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da manekenka Sofija Milošević ne odustaje od ambicije da postane žena fudbalera, govori i činjenica da jednog od najtalentovanijih sportista Luku Jovića ne ostavlja na miru, pa tako manekenka trenutno boravi baš kod njega u Madridu, a Srpski telegraf vam ekskluzivno prikazuje prve fotografije ljubavnika!

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Sofija Milošević

Naime, Srpski telegraf je došao do prvih fotografija Sofije i Luke u Madridu, čime je ujedno i potvrđeno pisanje našeg lista krajem septembra da su manekenka i fudbaler već nekoliko meseci u vezi.

- Sofija se trenutno nalazi kod Luke u Madridu, gde boravi već neko vreme. Priče koje je Luka pričao kako Sofiju navodno uopšte ne poznaje su smešne. Njih dvoje se opušteno ponašaju u Španiji, kao da Luka nije oženjen. Oni su u Madridu prvo bili u šoping-molu, pa su se posle odmarali u jednom kafiću. Sofija je toliko zaludela Luku da je on zaboravio da ima ženu Anđelu Manitašević i sedmomesečnog sina Davida. Anđela je mnogo lepa žena, a pre svega dobra majka, tako da nije zaslužila da se Luka ovako ponaša prema njoj - priča naš izvor i dodaje da su Jovića provalili i njegovi saigrači, kao i da je selektor reprezentacije ljut na njega.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sofija Milošević i Luka Jović u Madridu

 Luku su zbog Sofije šutnuli iz reprezentacije

- Luku su iz reprezentacije šutnuli zbog Sofije. On je prošlo okupljanje slagao da je povređen i da se mora vratiti u Madrid, a u stvari je ostao u Beogradu i izlazio je sa manekenkom. Selektor je saznao za to i šutnuo ga iz reprezentacije. Jović ima jako slabe partije zbog toga što je više fokusiran na ljubavni život, to jest na manekenku, nego na fudbal. Takođe se šuškalo da su u reprezentaciji tražili od selektora da Luku ne pozove da ne bi remetili red i mir, pošto je veoma neprijatno da se Jović sreće sa Ademom, koji je bio dugo godina sa Sofijom u vezi, a pričalo se da joj je čak i kupio stan od 300.000 evra. A Luka je Sofiji platio i reviju u Podgorici - završava naš izvor.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sofija Milošević

Inače, da je Luka slagao da ima povredu, potvrđuje i pisanje Srpskog telegrafa, tada smo mi objavili priču da su njegova kola celu noć stajala ispred manekenkine zgrade.

 Manekenka je toliko zaludela Jovića da je on zaboravio da ima ženu Anđelu i sedmomesečnog sina Davida

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da su ove fotografije do kojih smo mi došli istog dana prosleđene i Sofijinom bivšem dečku Ademu Ljajiću. Kada su mu drugovi poslali fotografije, napisali su mu: "Evo ti je devojka u Madridu, prešla je na špansku ligu", na šta je on odgovorio da ga je baš briga.

Luka uhvaćen u laži!

Luka Jović je za naš list izjavio da nikada nije putovao privatnim avionom za Madrid niti za bilo koje drugo mesto. Međutim, naše fotografije dokazuju baš suprotno, tako da je fudbaler i te kako putovao privatnim avionom. Takođe, Jović je lagao kada je rekao da ne poznaje Sofiju, kao i da nikada nije bio sa njom, a već nekoliko meseci je u srećnoj vezi sa manekenkom.

Foto: instagram.com/sofijamilo

Svi Sofijini fudbaleri!

Manekenka izgleda baš voli fudbalere pa je tako Sofija prvo bila sa Ademom Ljajićem nekoliko godina u vezi. Da bi njega kasnije zamenila za starijeg, oženjenog Duška Tošića. Posle Duška je prešla na hrvatskog fudbalera Ante Rebića, da bi se sada skrasila pored Luke Jovića.

Sofija ga tipovala čim je potpisao za Real!

Sofija je bacila oko na Luku čim je potpisao ugovor za Real Madrid. Prvo je izlazila na mesta na kojima se on kreće, ali kako nije obraćao pažnju na nju, zamolila je zajedničke prijatelje da ih upoznaju. Nakon što je saznala da je otputovao u Crnu Goru na odmor, spakovala je kofere i zaputila se tamo. Išla je toliko daleko da je čak uzela isti hotel u kom je odseo on - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading