"Hvala svima koji su ponudili novčanu pomoć": Oglasio se Bora Đorđević povodom priča da ima rak i otkrio pravu istinu!

Autor: Novosti

Zabava

20.10.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker Bora Đorđević oglasio se povodom navoda lista "Svet" da boluje od raka prostate i da uskoro kreće na lečenje, što su preneli mnogi mediji širom zemlje i regiona.

RepublikaFoto: twitter.com/boradjord
Bora Đorđević

- Bora je tek nedavno saznao da je bolestan. Jedino rešenje je operacija - naveo je, između ostalog, neimenovani izvor ovog časopisa.

Frontmen Riblje čorbe se, u kratkom saopštenju, osvrnuo i na druge navode u pomenutom članku. Đorđević je naglasio:

- Riblja čorba nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup. Naprotiv, već 7. decembra smo u Minhenu, a u pripremi je i velika turneja. Zakazuju se datumi i za njen američki deo. Vest o otkazivanju koncerata je zlonamerna, s tendencijom da nam obezvredi izuzetan album "Da tebe nije", i unese nesigurnost u naše fanove i obeshrabri organizatore.

RepublikaFoto: Tanjug
Riblja Čorba

Bora je nastavio:

- Takođe je zlonamerno napisano da tražimo nekakve pare. Hvala onima koji su ponudili novčanu pomoć, ali novac nam nije potreban. Svi u bendu smo osigurani.

Na kraju, Đorđević je istakao:

- Nisam teško bolestan, što se i videlo na više nego uspešnoj letnjoj turneji u 25 gradova, a naročito na poslednja dva – 13. septembra u Ljubljani i 5. oktobra u Beču. Sviramo i pevamo bolje nego ikad. Verujemo da su ovakve dezinformacije pokušaj sabotaže nekih loših ljudi. U ime "Riblje čorbe" - Bora Đorđević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading