MORBIDNO! Naš poznati psihijatar sluti na tragediju: Kija i Sloba će završiti kao Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda?!

Autor: Informer

Zabava

19.10.2019

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni doktor Jovan Marić kaže da ga incident koji se u sredu ujutru dogodio između rijaliti zvezda podseća na zločin iz 2010. godine, kada je maneken ubio pevačicu pa sebe u njenom stanu na Voždovcu.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Jovan Marić...

Marić smatra da je pobednici "Zadruge" preko potrebna stručna pomoć i plaši se da bi ona bila u stanju da ubije bivšeg muža.

- Moguće je da se u ovom slučaju ponovi ono što se desilo Kseniji i Kapisodi. Ne smem to da tvrdim, ali mi Sloba i Kija deluju baš tako. Njoj svakako hitno treba stručna, psihijatrijska pomoć. Kada je otišla kod bivšeg u stan i uzela nož, bila je pijana. Svako ko se toliko napije da je u stanju da nekoga ubije mora da potraži stručnu pomoć - kaže jedan od najpoznatijih psihijatra u Srbiji.

On napominje da je u svojoj praksi imao slične situacije među supružnicima.

- Imao sam slučajeve gde mi je pacijentkinja rekla da hoće da ubije muža. Govorila je: "Odrobijaću ja njega." Onda sam joj postavio pitanje vredi li da provede 10 godina u zatvoru zato što je ubila osobu koja joj je zagorčavala život. Rekao sam joj da je bolje da pronađe drugog partnera, a to isto bih savetovao i Kiji. Češće se dešava da muškarci ubiju žene, ali ima i dosta obrnutih situacija - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ, Prntscrin Pink
Kija i Sloba...

Marić je ubeđen da je Kija nasrnula na Slobu zato što među njima nisu raščišćeni računi.

- Između Kije i Slobe ostalo je mnogo taloga, prevare, ali i strasti. Obično svi ti učesnici rijalitija stalno moraju da povećavaju dozu skandala da bi bili zanimljivi za javnost, pa su tako i ovo dvoje. Postoji nešto što se zove "veština raskida". To je jako važna stvar. Onaj koji raskida mora to vešto da izvede da se ne bi završio kobno. Setite se Ksenije Pajčin i Kapisode. Ona je po medijima izjavljivala da je "Filip glup" i očigledno je kod njega probudila osvetu. Zato je ubio i nju i sebe - objašnjava psihijatar.

RepublikaFoto: youtube.com
Ksenija Pajčin...

On savetuje kako što bezbolnije raskinuti vezu.

- Pokažite partneru da ste idiot i kreten. Ako mu prikažete da ste divni - nikad vas niko neće ostaviti. U glavi onoga koga ostavljate treba da sazri ideja: "Dobro je što sam se na vreme rešio ove budale." Raskid je jedna velika veština, a ljudi uopšte toga nisu svesni - zaključuje Marić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dolores

19.10.2019 18:09

Gluposti, Mariću tvoje vrime je prošlo...

Odgovori 28 3
Vasko

19.10.2019 19:05

Ne daj Bože! Spasi ih Bože!

Odgovori 24 3
Gorana

20.10.2019 05:19

Cepnuce Zmija ,Balvana kad se ,doseli u njenu zgradu-ionako je vec pre nekoliko godina ,bacila oko na njega-bice svadbe po treci put,a bivsa ljubavnica ,bice mu pastorka!Koji spoj balvan I bukva..!

Odgovori 13 2