(FOTO) On nije poznat javnosti kao Gagi i Đole: Ovo je Dario Đogani i rođeni je brat dvojice densera!

Autor: kurir.rs

Zabava

19.10.2019

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Đogani već decenijama je prisutna na domaćoj javnoj sceni. Gagi i Đole Đogani harali su devedesetih godina muzičkom scenom, a njihov rođeni brat Dario opredelio se da statira u emisijama, filmovima, serijama, reklamama i spotovima.

RepublikaFoto: Republika.rs
Đole, Adam i Gagi

Dario je otac Adama Đoganija, bivšeg zadrugara koji se proslavio učešćem u drugoj sezoni najgledanije rijalitija na ovim prostorima "Zadruge".

Adamov otac je statista u raznim televizijskim formatima već punih 25 godina, te mu je to postala profesija.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Dario Đogani

- Dario je mnogo dobar čovek. Ako je neko pratio ponašanje njegovog sina u rijalitiju, shvatiće da mu je kućno vaspitanje na prvom mestu. Pošto je Đoletov i Gagijev brat uvek bio lep i zgodan čovek, svi su ga forsirali da se priključi Gagiju i Đoletu u muzici. On to nikada nije želeo jer ga pevanje i igra ne zanimaju na taj način, a svoju lepotu i pozitivnu energiju iskoristio je na način za koji je on smatrao da je najbolji. Dario se opredelio da se bavi statiranjem, i to uspešno radi više od dve decenije - kaže izvor blizak Đoganiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Adam Đogani

Dario trenutno statira u hit seriji televizije Pink "Crveni mesec", pa će ga gledaoci ružičaste televizije gledati i narednih meseci u seriji koja je očarala publiku.

Đogani se pojavio i u spotu svog brata Đoleta, za pesmu "Nema više cile mile", ali i u filmu "Ivkova slava".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ruža

19.10.2019 15:05

Prikazaste nam celu širu familiju Đogaj. Kada ćete prikazati familiju drugih zadrugara.