(VIDEO) Sada je sve jasno: Sloba Radanović uhvaćen kako izlazi iz Anabeline zgrade!

Autor: alo.rs

Zabava

19.10.2019

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest da će pevač Sloba Radanović po svemu sudeći postati prvi komšija Anabele Bukve, a to su potvrdile i paparaco fotke bivšeg zadrugara, na koji se vidi kako izlazi iz zgrade Lunine mame!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Sloba izlazi iz zgrade u kojoj živi Anabela

Pinkova zvezda Sloba Radanović rešio je da kaže zbogom podstanarskom životu i konačno se skući u srpskoj prestonici u kojoj već mesecima traži stan po svojoj meri. Kako se saznaje, našao ga je, i to baš u zgradi u kojoj godinama unazad živi pevačica Anabela Bukva, sa kojom je na ratnoj nozi otkako su on i njena ćerka Luna Đogani po završetku prve "Zadruge" doživeli ljubavni brodolom!

U prilog tome govore i paparaco fotografije i snimci mladog pevača, kojeg su kamere danas poslepodne uhvatili kako izlazi iz zgrade na Košutnjaku, u kojoj godinama živi Anabela.

Nakon što je obišao luksuzni penthaus koji planira da kupi, a koji se prostire na čak 160 kvadratnih metara, Sloba je izašao iz zgrade, kratko se zadržao na ulici, gde je proćaskao s poznanikom kojeg je po izlasku iz zgrade sreo, a potom se odvezao u nepoznatom pravcu.

Inače, Slobi je za oko zapao dupleks s prelepim pogledom na Košutnjak, prostire se čak na 160 kvadrata, a vrednost nekretnine procenjuje se na vrtoglavih 250.000 evra!

- On već godinama u Beogradu živi kao podstanar, muka mu je više da plaća kiriju, traži stan, seli se iz jednog u drugi deo grada, pa je rešio da se konačno skući, kad je već trenutno u mogućnosti. Sloba mesecima unazad traži veliki, prostrani stan koji bi zadovoljio sve njegove kriterijume, a sada je takav, izgleda, konačno našao, i to tik do Anabele. Iskreno, svima nam je bilo malo čudno što je zapeo da stan kupi baš tu, ali dobro... I on nam je sam rekao da se ne opterećuje što će mu prva komšinica biti Anabela, da ga to ne interesuje, da nema problem s tim, već da mu je važno da stan bude po njegovoj meri i da mu cena odgovara - rekao je izvor blizak pevaču

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ane

19.10.2019 12:03

Preko tašte do ćere.

Odgovori 18 0
Živo

20.10.2019 08:05

Švaleraš.