(FOTO) Željko Mitrović otvorio džez klub u poznatom beogradskom hotelu: Kija Kockar prvi put u javnosti nakon haosa sa Slobom!

Autor: Republika, Telegraf

Zabava

18.10.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović otvorio je džez klub u poznatom beogradskom hotelu "Hajat", pod nazivom "Elingtons bar".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Željko Mitrović...

Povodom ovog događaja okupio se veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar, voditeljka Dušica Jakovljević, Radoš Bajić, Nedeljko Bajić kao i mnogi drugi.

Ovo je bilo Kijino prvo pojavljivanje u javnosti nakon incidenta sa bivšim mužem Slobom Radanovićem.

Da podsetimo, Kristina je pre neki dan, u ranim jutarnjim časovima, upala u stan svom nekadašnjeg emotivnog partnera, a nakon svega ga navodno i napala. Kija je bila odlično raspoložena, a u izjavi je priznala da se nakon svega i čula sa Slobom.

- Naravno da je sve u redu. Čak smo se i čuli danas. Pričali smo normalno. Pričali smo u vezi nekog posla, nevezano za ovo - rekla je Kija, dodavši da će se pozdraviti sa Slobom, ako navrati na ovaj događaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading