Slavlje u porodici Ražnatović! Ceca plakala od sreće, nećete verovati kako će se zvati beba ako bude muško!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović će oko 10. juna sledeće godine postati baba! Srpski telegraf ekskluzivo prenosi da sin folk zvezde Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić baš tog datuma čekaju prinovu, a onda su to oni i potvrdili u razgovoru za naš list.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

Veljka smo uhvatili nakratko dok je vozio za Žitorađu, kaže: "Mora sad još više da se radi, uskoro postajem ćale".

- Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh sa lica iako idem na selo u Žitorađu da radim. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj do sada. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši - ispričao nam je u dahu kroz prepoznatljiv smešak talentovani bokser.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ceca presrećna jer postaje baba

Pol još ne zna, ali zna koje će ime da da detetu ako bude muško!

- Ako bude sin, zvaće se Željko - kao iz topa je ispalio Veljko i dodao da je ovo tek početak "i da Bogdana i on idu bar do petoro dece"!

Veljko: Ovo je tek početak, idemo bar do petoro dece, ako bude sin zvaće se Željko

Njegova verenica je takođe van sebe od sreće...

- Postaću mama! Ima li šta lepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača - rekla nam je Bogdana, koja je juče uradila test, koji je pokazao da je u drugom stanju. Srećne vesti budući roditelji prvo su podelili sa Cecom i Bogdaninim roditeljima.

RepublikaFoto: e-stock
 Budući roditelji

- Buduća baka Ceca je prvo bila zatečena, a onda je počela da plače od sreće. Jako se raduje unučetu i ona i Bogdanini roditelji, koji su od sreće napravili veselje u kući - govori dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Naslednik folk zvezde i njegova buduća žena Bogdana oko 10. juna sledeće godine postaće roditelji, dok će svadbu decenije organizovati 24. novembra

Bogdana je u četvrtoj nedelji trudnoće, ali je to ne ometa da prione na posao oko organizacije svadbe, koja je zakazana za 24. novembar. Inače, Ceca je u dogovoru sa prijateljima i Veljkom i Bogdanom preuzela na sebe veći deo obaveza oko svadbe decenije, a prethodno će već u petak u jednom prestoničkom restoranu organizovati slavlje povodom srećnih vesti, na koje će pozvati sve prijatelje.

- Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još sam euforična. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti - napisala je Ceca na Instagramu ispod fotografije Bogdane i Veljka.

Budući roditelji započeli su vezu pre godinu i po dana, a početkom ove godine su se verili.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Prva čestitala tetka Anastasija!

Prva je budućim roditeljima čestitala, a ko drugi do buduća tetka Anastasija. Ona je radosnu vest podelila sa svojih gotovo milion pratilaca na Instagramu.

- Budući mama i tata. Čestitam, postaću tetka - napisala je Anastasija uz fotografiju Bogdane i Veljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading