Nisam očekivao incident, bio sam s njim kada je došla Kija: Oglasio se zajednički drug pevača i pevačice, evo šta je rekao povodom svega!

Autor: pink.rs

Zabava

16.10.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba je jutros odjeknula vest da je Sloba Radanović prijavio svoju bivšu suprugu Kiju Kockar jer mu je upala u stan, a čak je došlo i do fizičkog sukoba.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba i Kija

Međutim, njih dvoje sada demantuju da je do okršaja došlo, a oglasio se i njihov menadžer Goran Lečić.

Lečić je ispričao da je veče proveo sa Slobom, ali da nije očekivao da će doći do incidenta, iako se Kija raspitivala za svog bivšeg muža kod njega.

- Bio sam sa Slobom na promociji knjige i onda je došla Kija. Posle smo Sloba i ja otišli na žurku, pa svako svojoj kući - rekao je on i nastavio:

- Tokom žurke vaših kolega sam se dopisivao sa Kijom. Zvala me je da dođem u klub u koji je otišla nakon promocije knjige. Pitala je gde je Slobodan, ja kažem "Otišao kući" i to je to. Delovala je normalno, ništa nije nagoveštavalo da će doći do incidenta. Nije mi spomenula da namerava da ode kod njega u stan - dodao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading