Luna kupila stan od Atijasovih para, sad on hitno traži pare nazad: Majka i ćerka u velikom problemu!

Autor: Informer

Zabava

16.10.2019

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani duguje bivšem očuhu, Andreju Atijasu, 70.000 evra! Sarajevski biznismen je pre tri meseca pozajmio pare pobednici "Zadruge 2" da kupi stan u A bloku na Novom Beogradu. Međutim, Atijas se nedavno rastao od Lunine majke Anabele, pa sad očekuje da mu njih dve vrate novac.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Luna Đogani

- Luna je platila stan 120.000 evra. Uzela je 50.000 evra od Pinka, još pre nego što je ušla u "Zadrugu 2" i taj novac je dala investitoru kao kaparu. Pošto joj je falilo još para, Anabela je nagovorila tadašnjeg muža Andreja Atijasa da proda apartman u Rovinju i doda im 70.000 evra za kupovinu stana. Pristao je na to, jer je računao da će mu pastorka vraćati novac u ratama kada izađe iz "Zadruge" - objašnjava dobro obavešten izvor.

Međutim, kako su se ubrzo posle toga Anabela i Andrej razveli, bosanski biznismen od bivše supruge i njene ćerke zahteva da mu hitno vrate novac.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Anabela Bukva

- Rekao im je da moraju što pre da mu daju tih 70.000 evra. Govori im da je pola stana njegovo i preti kako će da obije vrata i useli se protiv njihove volje. Zbog svega što se dešava Luna je u paklu, ne zna šta da radi, moli majku da smiri Andreja.

- Anabela se u početku žestoko svađala s njim, a sada pokušava da spusti loptu. Obećala je da će mu vratiti novac od Luninih nastupa. Videćemo da li će on biti strpljiv i koliko će čekati na to - priča sagovornik.

Ovu priču potvrđuje i Jasmina Skender sa kojom Atijas ima sedmogodišnjeg sina Leona.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Andrej Atijas

- Anabela kaže da je to Lunin stan i da ga je njena ćerka sama kupila. Većim delom je plaćen Andrejevim parama. Prodao je svoj apartman u Rovinju kako bi Luni dao novac koji joj je falio za stan - kaže Jasmina i nastavlja:

- Andrej ne viđa našeg sina Leona, niti plaća alimentaciju. Ista ta sudbina zadesiće i Anabelu koja sa njim ima ćerku Blankicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
knez

16.10.2019 17:03

Koji nastupi? Koje pare od nastupa? Ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!

Odgovori 17 0
Dolores

16.10.2019 20:10

Eto naše Ljulje ponovo u Zadruzi, a može i mater joj Razija, triba vratit te novce pa obe će više zaradit i tako Zadruga postaje Djogaj Zadruga.

Odgovori 10 0