Nemojte da slikate nož kojim sam napadnut: Sloba se izlanuo pred novinarima, pokriva Kiju!

Autor: espreso

Zabava

16.10.2019

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros oko 5 sati, kako mediji navode, Sloba Radanović je prijavio napad svoje bivše žene, Kristine Kije Kockar u njegovom iznajmljenom stanu na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Radanović je sinoć bio na promociji knjige na kojoj se nekadašnji bračni par mimoišao, a Sloba je nakon toga otišao na žurku, na kojoj je bio do jutra. Ubrzo je usledio Kijin napad, odmah po povratku u njegov stan, za koji komšije tvrde da Kristina ima ključ i da je često tu viđaju.

Iz razgovora koje su novinarske ekipe povele na licu mesta sa Slobom, zaključile su da je do sukoba ipak došlo, posebno jer je Radanović poklekao pod pritiskom i počeo da priča nepovezano. Pevač je postao kontradiktoran, a saznaje se da je sve to nakon jednog Kijinog poziva.

Kija je nazvala Slobu i rekla kako zajedno rade, imaju istog menadžera, nastupe, i da ni slučajno ne prizna napad. Njena molba je ujedno i razlog zbog kog Radanović ćuti, i preuzima svu krivicu na sebe.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija i Sloba su ostali u vezi nakon rijalitija i lagali narod da se ne viđaju

Navodno je Kristina napala Slobodana nožem. Tu se pevač zbunio, pa na pitanje da li može da se vidi nož kojim ga je napala.

- Nemojte da slikate nož kojim sam napadnut - istrčao se Sloba, pa videvši da je kontrdiktoran, brzo je dodao:

- Nema noža! Kakav nož!

Ubrzo je Radanović dodao da želi da spava, i da je ovde kraj sa izjavama o njegovoj bivšoj ženi i skandalu koji se desio.

Starija komšinica iz njegove zgrade tada je izašla na vrata i rekla da je svojim očima videla da su Slobu odveli u 6 ujutru policijskim kolima, ali zbog godina ona ne čuje dobro, pa i da je bilo galame ona ne može da je čuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Višnja

17.10.2019 09:33

Sloba prvo izjavio da je napadnut nožem, pa posle izjavio da je Kija htela da izvrši samoubistvo nožem. Sloba je lažov notorni. U Zadruzi 9 meseci svakog dana lagao. I danas laže. I još misli da je to istina.

Odgovori 15 2
Luka

18.10.2019 07:09

Sloba je pisac scenarija. Zamišlja i izmišlja.