Sve tajne Čoline se*si ćerke: Naslednica najveće regionalne zvezde uživa u luksuzu!

Autor:

Zabava

15.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regionalna pop zvezda Zdravko Čolić uvek je porodični život držao dalje od medija i vrlo selektivno i samo povremeno spominjao suprugu Aleksandru, kao i ćerke Unu i Laru. Njegova supruga takođe je pobornik mirnog života i uvek je bežala od crvenih tepiha, foto-aparata i kamera, ali njihova starija, odnedavno punoletna, ćerka Una, po svemu sudeći, uživa u prepoznatljivosti i voli kameru, a Instagram joj je donekle zadovoljio tu potrebu i na toj mreži je veoma aktivna.

RepublikaFoto: Instagram.com/unacolic/Promo foto
Zdravko i Una

Naime, baš sa Instagrama smo saznali prvenstveno da je Una izrasla u prelepu devojku koja pohađa najbolju i najskuplju privatnu gimnaziju u Beogradu, u kojoj je trenutno na završnoj godini. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pevača Bobana Rajovića mladi fudbaler Andrija. Pre gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa ćerka Lara.

Osim što voli isključivo brendirane stvari, često posećuje najveće svetske metropole

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✌️?

Објава коју дели ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) дана 7. Феб 2019. у 1:06 PST

- Za osnovno obrazovanje prve ćerke Čola je iskeširao 68.000 evra, dok je školarinu za gimnaziju platio blizu 50.000 evra, koliko košta stan na periferiji Beograda. Do škole Unu je vozio vozač, a odnedavno ona ima položen vozački ispit i svoj auto, pa može i sama da se odveze - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak porodici naše najveće zvezde.

Una obožava modu, brendirane cipele i torbe, kao i garderobu koja mnogo košta. Često objavljuje fotografije iz noćnog provoda, koji joj je, kao i njenim vršnjacima, najzanimljivija aktivnost, uz česta putovanja van granica Srbije, gde odseda u luksuznim hotelima.

 Una Čolić jedna je od najpopularnijih mladih devojka u Beogradu, pohađa gimnaziju od 47.000 evra, zabavlja se sa dečkom iz Nemačke i druži se sa bogatašicama

- Una je dobro dete, lepo uči i sve se dogovara sa roditeljima. Razmažena jeste, kao i njena sestra. Majka je njoj i sestri skroz posvećena i za maltene svaki njihov korak. Una stalno izlazi u popularne klubove sa vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih drugarica, koje su takođe iz imućnih porodica. Sve one vole da ručaju u najboljim beogradskim restoranima sa prijateljima i porodicom. Una voli da se šminka i da se fotografiše, a tata joj sve dopušta jer želi da njegove ćerke uživaju u životu i da budu neopterećene njegovom karijerom - ispričao nam je jedan od prijatelja porodice Čolić.

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Lomio sam se između fudbala i gitare

Zdravko Čolić je u ispovesti koju je dao pre nekoliko dana u Hrvatskoj ispričao da ga je otac nagovorio da svira gitaru, dok je bio srednjoškolac koji je voleo da trči i da igra fudbal po sarajevskoj Grbavici, gde je odrastao.

- Zbog mog oca, koji je primetio da sam muzikalan, uzeo sam gitaru u ruke, našao mi je i učitelja da dolazi kod nas da me uči. Kad sam naučio da sviram, nalazio sam se sa prijateljima u parku i svirao prolaznicima. Gitara je onda, pored škole, uzela kod mene najviše maha. A onda je i ona postala pratnja, a vokal je pobedio - ispričao je Čola za hrvatske medije i objasnio kako je izabrao muziku.

- Bio sam dobar sprinter, u drugom razredu srednje škole sam bos trčao 11,6 na 100 metara. Voleo sam i fudbal. Mali nogomet sam igrao u sarajevskoj ligi. Na juniorskom prvenstvu u fudbalu sam se povredio i onda sam još kratko trenirao. Borba između fudbala i gitare je bila velika, lomio sam se baš mnogo. Sećam se, imam čas gitare, a utakmica mi je bila u to vreme, branio sam na Grbavici. Nervozan napuštam utakmicu i odlazim na čas. Lomio sam se i prelomio, gitara je pobedila - rekao je Zdravko.

Činjenice:

 

- Una se školuje u najskupljoj beogradskoj gimnaziji

- završila je najskuplju osnovnu školu

- druži se sa imućnom decom, a jedan od najboljih drugara joj je sin pevača Bobana Rajovića

- ima dečka iz Nemačke

- odseda u najskupljim hotelima

- ruča u najboljim restoranima

- kupuje brendiranu odeću i obuću

Čolina mezimica našla je i bogatog dečka!

Iako do sada nikada nije objavila fotografije na kojima je bliska sa njim, Čolina ćerka ne krije da je u vezi sa izvesnim Markom, koji je dobrog imovinskog stanja, a živi na relaciji Nemačka-Srbija. Unine fotografije sa Markom, koji je nedavno iz Nemačke doputovao zbog proslave njenog punoletstva, njene drugarice i familija su lajkovali, uz opasku da podržavaju njihovu ljubav.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kum

15.10.2019 14:18

Una Čolić jedna je od najpopularnijih mladih devojka u Beogradu? Po čemu popularna? Po trošenju tatinih para? Kada završi fakultet i stekne svoju karijeru na poslu može da se hvali. Ovako se hvaliti može samo da izazove mržnju naroda.