Ovacije za pobedničku kolekciju Suzane Perić!

Autor:

Zabava

13.10.2019

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle velikog uspeha u Milanu, gde je osvojila nagradu „Miglior Designer Internazionale“ za najboljeg internacionalnog dizajnera za kolekciju „La Perla Bianc“ koja je zahvaljujući „Serbia Fashion Weeku“ predstavljena na platformi „Mad Mood“ u okviru „Milano Fashion Weeka“, modna dizajnerka Suzana Perić ovu pobednićku kolekciju predstavila je vlja večeras i domaćoj publici.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Revija Suzane Perić

Druge večeri nacionalne nedelje mode, Suzana je u prepunoj Sali „Master“ centra Novosadskog sajma prikazala ovu kolekciju koja je inspirisana pričama iz morskih dubina koje nas uvode u ceo jedan novi svet skriven od svih nas koji koračamo gradskim ulicama visoko iznad površine mora.

Među fantastilnim manekenskim zvezdama koje su na pisti ponele modele iz ove pobedničke kolekcije, bila je i specijalna gošća - uticajna influenserka i zvezda Instagrama Zorana Jovanović koja je otvorila reviju, a dok su manekenke šetale pistom ugođaj je upotpunila svojim glasom džez diva Lena Kovačević.

Foto: Srpski telegraf
Zorana Jovanović Zorannah

,,Iako poslednjih godina nisam ljubitelj odlaska na ovakve manifestacije, zato što iziskuju mnogo strpljenja i odvojenog vremena, organizacija „Serbia Fashion Weeka mi se dopada jer je sve na istoj lokaciji“, kaže Zorana.

Suzana se u novoj kolekciji poigravala nežnim tonovima, puder bojama i puf materijalima, dodajući na to perle i čipku.

Foto: Srpski telegraf
Revija Suzane Perić

Pevačica Lena Kovačević je tokom revije uživo izvela par svojih, a zatim i par hitova na engleskom i francuskom jeziku.

,,Suzana i ja se poznajemo dugi niz godina, i negde na zimu se javila ta ideja za saradnju. Bile smo zajedno i u Milanu, ali mi je posebno drago što smo ovakvu energiju osetile i kod naše publike, to je zaista nešto neverovatno“, istakla je Lena Kovačević.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Lena Kovačević

Publika je ovacijama pozdravila ovaj jedinstveni muzičko modni spektakl, a Suzani su podršku iz prvog reda pružili direktorka sektora preduzetničtva Srbije Privredne komore Branislava Simanić, bračni par Jelena i Aleksandar Gajšrk, pevačica Tamara Dragić, kao i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aga

13.10.2019 09:08

Šteta što je tu pobedničku kolekciju Suzane Perić pokvario muzički utisak plejbeka. Mogli su i CD da puste. Bolje bi im bilo.

Odgovori 12 0
Sava

13.10.2019 17:08

Sva pažnja sa kolekcije je skrenuta na cirkuzante. Bljak.

Odgovori 11 0