Kockareva će joj ovo dobro zapamtiti: Mia Borisavljević udarila na Kiju, Lunu ishvalila na sva usta!

Autor:

Zabava

09.10.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara, Kaja Ostojić, Mia Borisavljević i Anabela Bukva gostovale su zajedno u emisiji "Ami G show", a voditelj Ognjen Amidžić spremio je opasne igrice, zbog kojih će nastati novi estradni rat.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Mia Borisavljević...

Naime, u igrici "Odgovaraj ili ogovaraj", Mia je upitana ko je bolja pevačica - Luna ili Kija. Iako joj je Anabela nabacivala da joj je bolje da ogovara neku koleginicu, Mia je iznela svoje iskreno mišljenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Kija...

- Mislim da Luna ima mnogo bolju boju glasa, treba da malo poradi na tehnici, ali tek je počela da peva. Mislim da može da bude dobra pevačica s obzirom na to da ima i harizmu i scenski nastup. Kija mi izgleda kao neko ko je izašao iz publike, ne izgleda mi kao zvezda, a mislim da Luna može da bude - rekla je Mia.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Obrad

09.10.2019 12:39

Kazala da Luna ima mnogo bolju boju glasa, treba da malo poradi na tehnici, ali tek je počela da peva. A nije ni čula kako Luna peva. Čula je spot u kome peva druga pevačica a Luna samo otvara usta ili ima zatvorena usta, dok se čuje pesma.

Odgovori 17 0
knez

09.10.2019 15:31

Kakva Luna, kakva Mia, kraljica je samo Kija!

Odgovori 12 0