ŠOK: Brena ponovo u iznošenoj garderobi!

Autor:

Zabava

19.09.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena ponovo je izvukla staru toaletu koju je prepravila i prošetala kao da je nova. Gazdarica "Grand produkcije" za vikend je nastupila u Makedoniji, tačnije na trgu u Štipu, gde se pred 5.000 ljudi pojavila u beloj kreaciji koju je nosila prošle godine u Sarajevu na finalu "Zvezda Granda".

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Lepa Brena

- Lepa Brena je po ko zna koji put dokazala da je najštedljivija pevačica na estradi i da strogo vodi računa o tome na šta troši pare. Nakon što se u ciriškoj diskoteci pre tri meseca pojavila u haljini iz 2008. koju je uz pomoć krojačice prekrojila i napravila potpuno novu, Brena je opet uradila istu stvar. Ona je na čipkani kombinezon našila plastične perle, misleći da niko neće primetiti da je na njoj stara kreacija - kaže naš izvor.

Kako je kombinezon koji je Brena nadogradila i prepravila prilično efektan i upadljiv, nije bilo šanse da ne primetimo da je u pitanju već iznošen komad garderobe. Njoj su se po svemu sudeći jako dopali ovi plastični dodaci, pa je mahala njima na sceni poput orijentalne igračice.

- Brena to stalno radi sa svojim haljinama, prepravi ih, a onda ih baca jer više nisu nosive. Poznato je da ona većinu svojih kostima šije i ima privatnu krojačicu koja sve radi po njenoj meri i želji. Gleda da uštedi što više - završava naš izvor.

Pogledajte galeriju:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading