Još jedna plastična operacija Ane Korać koju nije platila: Da li je zaista ista BARBIKA?!

Autor: Informer.rs

Zabava

08.10.2019

10:27 >> 10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je svoje telo prepustila turskom hirurgu plastičaru, Selkuku Jazanu, kojeg joj je preporučila njena najbolja drugarica, Soraja Vučelić.

RepublikaFoto: e-stock
Ana Korać..

- Ana stalno nalazi neke mane na sebi, pa je ponovo korigovala nos i oči. Želja joj je da joj nos bude prćast kao kod "barbike", i neće odustati, sve dok ne dođe do željenog efekta - kaže izvor blizak starleti i dodaje:

- Nedavno je u Istanbulu uradila još jednu korekciju očiju, kako bi ih što više iskosila i dobila efekat, takozvani "mačje oči" - kaže izvor.

Doktor Jazan je jedan od najuticajnijih plastičara u Turskoj, a Koraćeva je nedavno postala zaštitno lice njegove klinike, pa zato poslednji zahvat nije ni platila.

- Želim da se zahvalim najboljem doktoru na svetu, što je baš mene izabrao da budem zaštitno lice najbolje i najprestižnije klinike u Turskoj i širom sveta. Hvala na ukazanom poverenju - napisala je Ana Korać na svom Instagramu.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov
Poznato da je Ana Korać sa Filipom Mijatovim posećivala ovog hirurga..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasko

08.10.2019 10:57

Ana Korać jeste lepa i zgodna.