Karleuša na Pinku posle tri godine!

Autor:

Zabava

18.09.2017

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša pojavila se na televiziji Željka Mitrovića posle tri godine stroge zabrane.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Jelena u Nacionalnom dnevniku

Pop diva je juče u više navrata emitovana na TV Pink, gde se nije pojavljivala poslednje tri godine.

- Karleuša se u nedelju po podne pojavila na gej paradi, koja je održana u centru grada. Ona se pojavila kao kuma parade, gde je održala govor, a onda i prošetala zajedno sa ostalim pripadnicima LGBT zajednice. Na licu mesta bilo je mnogo medija, između ostalih i reportera TV Pink. Jelena je bila šokirana kada je ispred sebe videla mikrofon sa oznakom ružičaste televizije, ali im je regularno dala izjavu - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Jelena na Pinku posle tri godine

Prilog na TV Pink u kom je Karleuša posle tri godine zabrane emitovan je u dnevniku, a onda i u jutarnjem programu. Istog dana ekipa emisije "Premijera" uključila se direktno sa parade, ali ona je izbegla da spomene Jelenino ime, pa je rekla kako je parada otvorena nastupom "jedne" pevačice. Da li je ovo skidanje sankcija i pojavljivanje JK na TV Pink posle tri godine znak da će uskoro doći do zvaničnog pomirenja, pokazaće vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading