Nikolićki ponovo cvetaju ruže u ljubavi: Ana u vezi sa vozačem, Rasta poludeo od muke!

Autor:

Zabava

08.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić posle dve godine od razvoda sa reperom Stefanom Đurićem Rastom našla je novog dečka Ivana Gašića, saznaje Srpski telegraf!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić...

Naime, pevačica je pre dva meseca uplovila u emotivnu vezu sa Ivanom, koji je inače njen lični šofer, ali je to krila od očiju javnosti, kao i od bivšeg muža.

- Kada je Rasta čuo da je Ana u vezi sa vozačem, poludeo je, a Ana je presrećna u novoj vezi! Ivan se prema njoj ponaša kao prema princezi. On je čak Anu i naterao da smrša - započinje priču naš izvor i dodaje:

- Oni se već godinama znaju, uvek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad posle dužeg vremena srećna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom. Nikolićka se baš zaljubila.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Rasta...

Sagovornik za Srpski telegraf takođe otkriva da je Nikolićki najbitnije da njen izabranik ima lep odnos sa njenom ćerkom Tarom.

- Ivan veoma vodi računa o Aninoj ćerki i lepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovek za nju. Vodi računa o njoj i detetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se oseća vredno - kaže naš izvor.

Rasta je Anu odmah nazvao i rekao: "Šta je, bre, sa tobom, zabavljaš se sa protokolom, šegrtom?!

Kako dalje saznajemo, Ana i Ivan su bili prošle nedelje u Makedoniji i tada je Nikolićkin bivši muž saznao za njih.

- Rasta je Anu odmah nazvao i rekao: "Šta je, bre, sa tobom, je l' si ti normalna, zabavljaš se sa protokolom, šegrtom. Je l' si ti svesna šta radiš?" Nikolićki je bilo glupo što je to Gašić čuo, pa je bivšem spustila slušalicu, pošto je ne zanima Rastino mišljenje. Stefan je zaista bio nekulturan, drao se preko telefona i vređao Ivana. Baš mu se nimalo nije svidelo što je Ana našla dečka - tvrdi naš izvor, koji dodaje da je Ivan nedavno sa Anom i njenim društvom slavio njen rođendan u jednom beogradskom klubu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Rasta i Ana nekada...

Podsećamo da je Ana nakon razvoda od repera bila jako utučena i depresivna. Ništa joj nije išlo od ruke, a kako je jednom sama izjavila, nije joj bilo ni do čega, ali se zbog ćerkice držala. Rasta i ona su se sporazumno razveli i oko svega se dogovorili. Pozvali smo Anu i Rastu za komentar, ali se oni nisu javili do zaključenja broja.

Foto: instagram.com/stefanrasta

Rasta daje 2.000 evra za alimentaciju!

Ana Nikolić i Stefan Ðurić Rasta su se dogovorili oko alimentacije, pa tako Rasta za ćerku Taru na mesečnom nivou daje čak 2.000 evra. Stefan je više puta i sam istakao da obožava slobodno vreme da provede sa ćerkom i da mu ništa nije teško kada je ona u pitanju. Čak je i Ana izjavljivala da je Rasta mnogo dobar otac, za poželeti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miško

08.10.2019 09:02

Ana na poslugu spala.

Odgovori 10 0
Vesna

08.10.2019 09:48

Zar sa poslugom nesrećo?

Odgovori 10 0