Neumesno ponašanje starlete: Stanija napravila red pred Ostrogom!

Autor:

Zabava

07.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević napravila je haos ispred manastira Ostrog kada je grupa tinejdžera oko nje stvorila red za slikanje i autograme.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

Ona je pre nedelju dana zajedno sa dečkom Markom Markovićem posetila Crnu Goru i neizostavno sveto mesto Ostrog, gde je želela da zapali sveće za svoje bližnje i pomoli se za dobro svih, ali samo što je pristigla, dočekalo ju je iznenađenje.

Starleta se cerekala i pozirala, a njen dečko Marko je sve to snimao mobilnim telefonom

- Stanija i Marko su bili neprimetni, obučeni kao da su krenuli u najobičniju šetnju u prirodi. Mislili su da ih niko neće prepoznati i da će moći da prošetaju bez trzavica, kakva inače imaju kada zajedno šetaju. Sve je bilo u redu prvih pet minuta, a onda je nastao haos. Grupa tinejdžera koja se toga dana našla pod Ostrogom bukvalno ih je opkolila i to ni manje ni više nego ispred prostorije u kojoj se pale sveće. Umesto da im kaže da nije ni vreme ni mesto za fotkanje i snimanje i da nije situacija, Stanija se cerekala i pozirala, a njen dečko Marko je sve to snimao mobilnim telefonom. Ispred prostorije za paljenje sveća napravila se gužva jer su starleti prišli i oni koji su bili radoznali da vide o čemu se radi. Stanija se smejala, bila je srećna jer su je deca prepoznala, ali ljudima koji su pod Ostrog došli u miru, da se dostojanstveno poklone svetinji, nije se svidela slika pred očima - navodi naš izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanijino fotkanje pod Ostrogom potrajalo je dvadesetak minuta, a onda je zajedno sa Markom napustila manastir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??❤️

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Sep 30, 2019 at 7:53am PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading