Branku Sovrlić napali pljačkaši: Pevačica doživela horor, pištoljem je udarali po glavi završila na ušivanju!

Autor: Srbija danas

Zabava

06.10.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Branka Sovrlić ima stan prepun umetničkih dela i skupocenih detalja, zbog čega se našla na meti pljačkaša.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/branka_sovrlic
Branka Sovrlić

Brankin stan je pre nekoliko godina opljačkan, i to dok je ona bila u njemu, a do detalja je opisala jezive scene koje je doživela.

- Mene su opljačkali jednom u Beogradu, ali i u Sarajevu, tako da sam se fino obezbedila. Kamere, sve je povezano sa policijom... Kada vas jednom zmija ujede i guštera se bojite. Na sve su spremni, tada su smislili da je došla pošta "na preporučeno". Dvojica su ušla na vrata, pa su izvadili pištolj - rekla je Branka i dodala:

- Doživela sam horor, mada sam se na kraju sa jednim potukla. Pištoljem su me udarili i po glavi, bila sam sva u krvi, zamalo su mi izbrijali kosu, imala sam tri šava... Želim to da zaboravim i da se ne prisećam. Ja sam opasna, pošto sam prvakinja u džudou, pa se nisam ni njih previše uplašila, iako su imali oružje. Ja sam neustrašiva - izjavila je pevačica koja je tom prilikom završila u Hitnoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading