(FOTO) Sa ovakvim stvarima se ne igra: Baka Prase iznervirao fanove novom objavom, žestoko mu zamerili!

Autor:

Zabava

06.10.2019

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularniji jutjuber na Balkanu Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase objavio je na svom Instagram nalogu da će ovoga puta možda stvarno postati otac.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

On je na Instagram storijima objavio anketu i nekoliko statusa u kojima je napisao da mu je "ova", misleći na svoju devojku, trudna.

On je u satima koji su usledili objavljivao i prepiske sa svojim roditeljima i porodicom, u kojima je raspravljao o kontracepciji i zaštiti.

Foto: instagram.com/baka prase

Majka ga je tako pitala da li zna za pojam "kontracepcije" i da li je njegova devojka to koristila. On je kasnije napisao da njegova devojka ipak nije u drugom stanju, kao i da je test za trudnoću bio negativan.

Foto: instagram.com/baka prase

Ipak, njegovi fanovi su mu zamerili, jer se na grub način našalio sa osetljivom temom, napisavši "dečak ili abortus", a naveli su da ga između ostalog, prati i mnogo malih devojčica i dečaka koji bi njegove šale mogli da prihvate "zdravo za gotovo".

- Kada si javna ličnost, moraš više da vodiš računa o onome što pišeš na društvenim mrežama ili javno izgovaraš - glasio je jedan od komentara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

06.10.2019 20:38

Prase je baš ispalo baka.

Odgovori 11 2
Vido

07.10.2019 08:38

@Mišo - Ne. Baka je baš ispala prase.

Odgovori 11 2