Sloba se izlanuo u emisiji: "Kada vidim da je sa drugim muškarcem, da se smeje sa njim"...!

Autor:

Zabava

06.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković u subotu je ugostila poznate ličnosti sa domaće javne scene koje intrigiraju javnost.

RepublikaFoto: instagram.com/printskrin
Sloba Radanović

Sanja je o aktuelnim temama razgovarala sa popularnim pevačem Slobom Radanovićem, manekenkom Danijelom Dimitrovskom, pevačicom Mirom Škorić, glumcem Draganom Marinkovićem Macom i spisateljicom Isidorom Bjelicom.

U toku razgovora Sanja se dotakla teme i pitanja "Šta muškarci žele od žena u emotivnnom i ljubavnom smislu", na šta je Sloba odgovorio kao iz stopa.

- Kada govorim o sebi, moram da kažem da sam pre svega ljubomoran, ali i posesivan. To znači da ja volim da provodim što više vremena sa tom osobom. Nije da sad ja nešto besnim ili se ljutim, ali kada vidim da provodi vreme sa drugim muškarcem ili u društvu ili na poslu, kada vidim da se smeje sa njim... - objašnjavao je Radanović.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Trenutno je bez partnerke

- Ali nije to ljubomora, ne plašim se ja sad da će meni taj neko da preotme devojku, nego samo zato što možda ja želim da sam više sa njom u tom trenutku i da budem pored nje, dok se ona smeje i da bude pored mene - rekao je Sloba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

06.10.2019 08:50

Znači ljubomoran je na Lunjaru Đo,

Odgovori 11 2