Ne voli nijednu, ni drugu: Voditeljka Zadruge žestoko oplela po Luni i Kiji!

Autor:

Zabava

04.10.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednice rijalitija "Zadruga" Kija Kockar i Luna Đogani stalno su na meti prozivki pripadnika estradnog miljea.

RepublikaFoto: instagram.com/kija_kockar__official
Luna Đogani i Kija Kockar

Ovog puta na njih se ostrvila klaberka i voditeljka "Zadruge" Tamara Đurić.

- Ne znam čime pune klubove. Nemam sluha za tu muziku i ne mogu da sudim nečemu što ne slušam. Protiv njih dve nemam ništa, ali imam protiv tog ponašanja u rijalitiju, ali to više nije tema. Da se ne foliram, stvarno nemam nikakvu mržnju prema njima, niti animozitet. Nisam ih simpatisala, pa je tako i dalje - rekla je Tamara za na pitanje o njihovim nastupima.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tamara Đurić

Đurićeva se potom osvrnula na neprijatnu situaciju koju je imala sa učesnicom "Zadruge 3" Tarom Simov. Tara ju je nazvala "prostitutkom" u uživo programu, a Tamara joj ovak odgovara:

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Tara Simov

- Ja sam odreagovala profesionalno. Nisam je čula direktno, već sam samo videla kako su ostali zadrugari reagovali na njenu rečenicu. Naišla je na kritike svih njih, a ja nisam htela da ulazim u dubiozu sa njom. Produkcija ju je kaznila na način na koji su oni mislili da treba da bude sankcionisana. Da sam htela da budem učesnik, ja bih se sa njom raspravljala. Kao voditelj mogu da kažem da nisam iznenađena. Da sam psihijatar, prepisala bih joj neku terapiju. Iz ugla učesnika ona bi mi plivala u bazenu ili u onom jezeru, a iz ugla voditelja mogu da kažem da je produkcija odredila adekvatnu kaznu za njeno ponašanje - rekla je Tamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

05.10.2019 09:01

Makaronka.