Sahranjen Elmin muž: Pevačica nije prisustvovala Smailovom pogrebu, a evo i zašto!

Autor:

Zabava

03.10.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smail Sinanović Magi, muž pevačice Elme Sinanović, sahranjen je danas na Velikom groblju u Novom Pazaru, malo pre 17 sati.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Elma Sinanović

Pevačica i njena ćerka Hulija nisu prisustvovale poslednjem ispraćaju jer, prema muslimanskim običajima, dženazi mogu prisustvovati samo muškarci. Iz tog razloga nijedna žena nije se pojavila na Smailovom grobu za vreme ukopa.

Podsetimo, novopazarski biznismen Smail Sinanović Magi preminuo je nakon duge i teške bolesti. Njemu je pred smrt bila izvršena transplantacija bubrega, međutim, iako su velike nade polagane u njegov oporavak, to se nije dogodilo. Njegova smrt ostavila je Elmu i njihovu ćerku Huliju u suzama. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Poruka Elmine ćerke ocu

Hulija se od tate putem društvene mreže Instagram oprostila potresnom porukom. 

Inače, Elma i Smail bili su vlasnici restorana ali i više različitih trgovinskih lokala u Novom Pazaru. On je jedan od najzaslužnijih za njenu uspešnu karijeru, a bio joj je i menadžer.

Voleo je da zapeva, a poznata njegova pesma sa Elmom je ''Ništa mi ne treba''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading