Zvezda "Vojne akademije" odala tajnu! Ivan: Sa Tamarom bih snimio seks-scene!

Autor: A.P.

Zabava

03.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će reći Benčina?

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ivan Mihailović

Glumac Ivan Mihailović priznao je da bi vruće scene seksa rado snimio sa koleginicom Tamarom Dragičević, sa kojom je inače i blizak prijatelj.

Na nezgodno pitanje u "Amidži šou" koje je Ivan čitao u sebi sa nasumično izabranog papira, odgovorio je samo kratko: "Sa Tamarom Dragičević, eto."

RepublikaFoto: instagram.com/tamaradragicevic
Tamara Dragičević

Tek od voditelja gledaoci su saznali kako glasi pitanje, a glumcu nije bilo prijatno da detaljnije odgovori, ali je svima jasno da se Ivanu od svih koleginica najviše dopada Tamara. Ne znamo šta je Tamara Ivanu rekla nakon emisije kad je saznala da je ona njegov izbor za seks-scene, ali još više bismo voleli da saznamo šta je imao da mu kaže njihov kolega Petar Benčina kao Tamarin suprug. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

03.10.2019 08:58

Imaš neko lepo mišljenje o uticajnim,pametnim,iskrenim,poštenim ljudima,umetnicima,glumcima,a onda se pojave u toj neznam joj ime,perverznoj emisiji kod onog nosonje i sve lepo što misliš padne u vodu.To je pink i mag željko koji sa takvim perverznim emisijama ponižava učesnike.