Ostao bez mercedesa zbog ljubavi: Joviću pauk odneo kola ispred Sofijine zgrade!

Autor:

Zabava

02.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da su fudbaler madridskog Reala Luka Jović i manekenka Sofija Milošević uplovili u emotivnu romansu, svedoči i najnoviji dokaz do kog je Srpski telegraf došao, a tiče se upravo ove romanse.

RepublikaFoto: Starsport/instagram.com/sofijamilo
Luka i Sofija...

Naime, Joviću je pre mesec dana pauk odneo auto, i to ispred zgrade u kojoj živi Miloševićeva, a gde su se tajno viđali. Prema tvrdnjama izvora, Jović je vreme u Beogradu tokom reprezentativne pauze provodio u stanu svoje novopečene devojke, a upravo zbog nepropisnog parkiranja ostao je bez svoje aždaje, vredne preko 140.000 evra.

- Luka je došao kod Sofije kako bi se videli neposredno pred odlazak u Luksemburg. Kako nije bilo mesta za parking, odlučio je da stane van obeleženog mesta za auta, misleći da nije toliki baksuz da mu auto odnese pauk. Međutim, kada je nakon viđanja sa Sofijom krenuo ka parkiranom mestu, video je da mu auta nema. Odmah je pozvao parking-servis, gde su ga obavestili da se njegova kola nalaze na njihovom placu - govori dobro obavešten izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35
Luka Jović...

Kako dalje saznajemo, Joviću je bukvalno pao kamen sa srca jer je u prvi mah pomislio da mu je neko ukrao automobil. Odmah je otišao na plac, platio kaznu i uzeo auto.

Kao što je Srpski telegraf prvi pisao, Luka i Sofija su u vezi tek nešto više od mesec dana. Njihova romansa započela je krajem avgusta, kada je Luka došao na pauzu za reprezentaciju. Prethodno manekenka je na sve načine pokušavala da dođe do njega, pa je čak išla i u Crnu Goru, dok je on sa društvom odmarao, kako bi mu bila na oku. Uspela je da ga upeca tek nakon što su joj u tome pomogli njeni i Lukini zajednički prijatelji. Kako bi za njihovu ljubav svi saznali, pa i njegova bivša partnerka Anđela, sa kojom je početkom godine dobio sina Davida, Sofija je Luku prošetala po celom gradu. Upućeni tvrde da su boravili u jednom prestoničkom restoranu, nakon čega su bili u kafiću, pa na splavu, sa kog su se zaputili u Madrid, i to privatnim avionom. Da od Luke nije mogla da se odvoji, govori i činjenica da je zakasnila na snimanje filma "Hotel Beograd", zbog čega su se bunili svi na setu, pa i reditelj koji joj je privremeno oduzeo ulogu.

Luka: Auto mi u Beogradu vozi drugar, a i meni su odneli par puta kada sam bio tu

Kako bismo proverili sve ove informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo i sa Lukom i sa Sofijom. Jović je istakao da njegov auto vozi više ljudi, te da nije siguran gde mu je i kada odnesen automobil.

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
Sofija Milošević...

- Auto mi u Beogradu vozi drugar, a i meni su odneli par puta kada sam bio tu. Ja sam skroman dečko i nikada nisam išao od Madrida do Beograda privatnim avionom. Kada je Anđela u pitanju, ona mi nije nevenčana supruga, nego bivša devojka sa kojom imam sina i naravno da smo u komunikaciji zbog sina, koji mi je najvažniji na svetu. Zaista nemam potrebe da iznajmljujem stanove da bi se viđao sa nekim, pogotovo sa Sofijom, a imam svoja tri stana - pravdao se Jović, dok je Sofija bila dosta kraća.

- Ništa od toga nije istina - napisala nam je manekenka nakon što smo joj postavili više pitanja vezanih za njen odnos sa Jovićem.

Platio kaznu 40.000 dinara

Luka Jović platio je papreno to što se nepropisno parkirao ispred zgrade Sofije Milosević. Sama kazna za nepropisno parkiranje iznosi 25.000 dinara, dok pauk za auto njegovih kategorija iznosi 13.245 dinara. Ako tu dodamo i taksi koji je platio do placa gde mu se auto nalazio, dolazimo do cifre od čak 40.000 dinara. Sudeći po priloženom, ljubav očigledno ponekad zna mnogo da košta.

Luka vozi aždaju od 140.000 evra

Iako ističe da je skroman momak, Luka Jović vozi automobil marke mercedes, čija je vrednost 140.000 evra. Nakon što je potpisao za Real, Jović je pazario novu mečku, koja je poslednja reč "Mercedesove" fabrike. Ovaj automobil dostiže brzinu od 315km/h i ima 639 konjskih snaga i 4.000 kubika. San je gotovo svakog muškarca u današnje vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading