JK brutalno izvređala takmičarku "Zvezda Granda": Izgledaš kao grof Drakula!

Autor:

Zabava

30.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka nove sezone šoua "Zvezde Granda" Tanja Čukić privukla je veliku pažnju izvedbom pesme Marije Šerifović u prvom krugu takmičenja, međutim, kada je žiri konačno mogao i da je vidi, pevanje je palo u vodu, a najviše od svih se zbog njene pojave potresla Jelena Karleuša.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Karleuša

Naime, Jelena je prva digla frku jer joj nije bilo jasno kako jedna devojka od 33 godine koja želi da postane pevačica izgleda.

- Izgledaš kao da si došla iz dvorca grofa Drakule - rekla je odmah Jelena, te dodala da izgleda kao da radi u jaslicama.

Karleuša nije krila da je ona za nju "nemoguća misija" iako joj je samo ona pored Viki dala "da". Marija Šerifović je vrisnula od smeha tada, pa počela da navija za JK da Tanju "uzme pod svoje", jer svakako voli izazove, na šta joj je ona odgovorila:

 Jelena: Devojko, sa 33 godine neke stvari trebalo bi da ti budu jasne. Šta ćemo sa izgledom, stajlingom

- Marija, ovo je preveliki izazov i za mene. Ne vidim spregu, za početak se ne bismo uopšte bavili pevanjem. Nemoguća misija - rekla je Jelena.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marija se izgledom nije dopala Jeleni ali je ipak uzela u svoj tim

- Tanja, tebi bi već neke stvari trebalo da budu jasne. Mislim, imaš toliko godina, a ne znaš ništa. Šta ćemo sa izgledom, frizurom, stajlingom, sa strahom - vikala je pevačica, pa nastavila:

- Ja ako te uzmem, ti za početak moraš da me slušaš u svakom smislu! Moraš da me slušaš i da se ne raspravljaš sa mnom. Šta si u horoskopu?

- Riba - odgovorila joj je Tanja sramežljivo, na šta joj je Kareluša odgovorila da će je uzeti pod svoje pošto se ona dobro slaže sa tim horoskopskim znakom.

Podsećamo da Jeleni ovo nije prvi put da tako ponižava kandidate, budući da znamo da je Dunja Popović pre četiri godine napustila takmičenje "Zvezde Granda" baš zbog neumesnih komentara žirija.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

JK: Ućuti, Viki, ne pripadaš mom svetu!

Karleuša je ušla u raspravu sa Viki Miljković o tome da li tržištu treba, kako je ona nazvala, vlaška zvezda ili ne. Viki je insistirala kad je čula da Tanja zna da peva te pesme, ali Jelena nije htela ni da čuje.

- Tržištu treba vlaška zvezda?! Uz dužno poštovanje, ali 'alo, devojko, odakle ti takva ideja. Prestani da lupetaš, molim te - vikala je Jelena na Viki, pa joj je ova odbrusila:

- Mnogo grešiš! Vlaško pevanje je posebno i nema ga, samo ti, Jelena, ne znaš da prepoznaš potencijal - rekla joj je Miljkovićka.

- Ajde, bre, ućuti, Viki, ja živim u 21. veku, ti nisi iz mog sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

30.09.2019 07:43

Meni više Jelena Karleuša izgleda kao grof Drakula.

Odgovori 10 1