"Loše mi je": Marini Tucaković se pogoršalo zdravstveno stanje!

Autor: Svet.rs

Zabava

28.09.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi pomislili da je Marina Tucaković dobila bitku sa opakom bolešću, ona se ipak nastavlja.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković vodi bitku sa rakom

Kako sama priznaje, dobro je odreagovala na novi ciklus terapija ali neno stanje iz dana u dan varira. 

- Trenutno sam dobro, u odnosu na to kako sam bila neko vreme, sada je sigurno mnogo bolje. Uz trenutnu terapiju koja mi je određena i koju primam redovno, skoro svaki dan idem na infuzije. Uzimam određene kombinacije vitamina koje mi veoma prijaju i  pomažu mi da se brže oporavim i povratim snagu. Vitamini su dobri za svakoga, ne samo za mene, ali meni najviše odgovara infuzija, jer imam lošu krvu sliku posle hemoterapija i terapija koje sam primala. Zato mi je loše,  malaksala sam, imam vrtoglavice, ponekad mučnine. Teško je, ali nisam neko ko gubi volju i nadam se da će ići nabolje. Verujem da nas očekuje mnogo lepih zajedničkih projekata i pesama - kaže žena čije su pesme obeležile ceo vek. Priznala je da već mesecima pokušava da uradi nešto za Cecu, ali ne nalaza pravu ideju, međutim, njih dve uveliko pripremaju nešto neočekivano. 

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Za Cecu priprema nešto novo

- Tačno je spremamo nešto sasvim novo za Cecu . Ona je toliko neodlučna da stalno pravim i menjam koliko mogu. Trebalo je pre nekog vremena da se vidimo kako bismo se sve detaljno dogovorile, ali je ona bila nešto bolesna, pa smo došli do zaključka da je bolje da odložimo dok ne ozdravi. Nismo stigle posle toga da se vidimo, ali volela bih da bar jednu pesmu uradimo i da ona izađe do kraja godine. Pitaju me da li joj Rasta radi neke pesme, a ja nit znam nit zalazim u to sa kim se ona čuje i sa kim pored mene želi da sarađuje. To ona sama najbolje zna. Ja ne sumnjam da Ceki uvek izabere prave stvari i prave ljude - kaže Marina. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading