Ipak su zajedno: Nadežda i Toma izašli u grad, ljubav nakon žestokog nasilja ponovo cveta!

Autor:

Zabava

27.09.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić i Tomislav Panić imali su turbulentan odnos u Zadruzi.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda Biljić i Toma Panić

Nakon izlaska iz Imaginarijuma oni su obnovili svoju ljubavnu vezu.

Međutim, njihova ljubav se završila velikim skandalom kada je došlo do tuče nakon noćnog provoda. Nadežda je bila puna povreda i potom je prijavila Tomislava za fizičko zlostavljanje. Sud je odredio Tomi meru zabranu prilaska u trajanju od mesec dana.

U međuvremenu, Nadežda je sazanala da je trudna i da čeka bebu sa Tomislavom. Ovo je bio povod da njih dvoje obnove kontakt i pokušaju da reše sve nesuglasice.

Foto: instagram.com/printscreen
Nadežda i Toma

Kako je taj period zabrane od mesec dana istekao, njih dvoje su se našli kako bi porazgovrali o svemu. Tomislav je na svom Instagram profilu podelio prvu zajedničku fotografiju nakon velikog skandala.

Da li su se bivši partneri pomirili i uplovili opet u vezu, ostaje da vidimo. Evidentno je da im je ovaj susret prijao, s obzirom a osmeh na Nadeždinom licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lovac

28.09.2019 06:52

Nadam se da nisu izašli da se napiju i pobiju.

Odgovori 16 0
Stršljen

28.09.2019 09:39

Dokaz da je mentalni sklop ovakvih tipova ljudi "0"a IQ je 0,001.Kad nemaš vaspitanje,obrazovanje i kulturu onda praviš šou programe za novinare i indentične sledbenike.

Odgovori 14 0