Manekenka našla novog fudbalera: Sofija smuvala Luku Jovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da manekenka Sofija Milošević (29) ne odustaje od ambicije da postane žena fudbalera, govori i činjenica da je ponovo uplovila u vezu sa reprezentativcem, ali ovoga puta najtalentovanijim Lukom Jovićem (22).

RepublikaFoto: e-stock agency
Sofija Milošević

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Sofija i Luka zajedno su već dva meseca, a prema tvrdnjama upućenih, Miloševićkin lov na najskupljeg srpskog igrača trajao je mesecima.

- Sofija je bacila oko na Luku čim je potpisao ugovor za Real Madrid. Prvo je izlazila na mesta na kojima se on kreće, ali kako nije obraćao pažnju na nju, zamolila je zajedničke prijatelje da ih upoznaju. Luka ni tada nije pokazivao zainteresovanost, ali Sofija nije odustajala. Nakon što je saznala da je otputovao u Crnu Goru na odmor, spakovala je kofere i zaputila se tamo. Išla je toliko daleko da je čak uzela isti hotel u kom je odseo on - govori dobro obavešten izvor i otkriva detalje odnosa na relaciji manekenka-fudbaler:

Foto: Starsport
Luka Jović

- Sofija je iskoristila nekoliko dana letovanja kako bi se približila Luki. Po povratku mu je svakodnevno slala poruke, a do prvog susreta došlo je u Beogradu prošlog meseca, kada je bio na pauzi za reprezentaciju. Tada su se i zvanično smuvali, a Sofija se potrudila da što više ljudi sazna za njihovu ljubav kako bi informacija došla do njegove nevenčane supruge Anđele, sa kojom je početkom godine dobio sina Davida. Tako ga je odvela u jedan od najpopularnijih restorana, a nakon toga i u klub gde se okupljaju ljubitelji "šiše".

Kako dalje izvor navodi, Luka je nakon završetka reprezentativnih obaveza ostao još dva dana u Beogradu, a vreme je provodio upravo sa Sofijom, zbog koje je iznajmio stan na Vračaru, gde su se tajno sastajali. Prema tvrdnjama upućenih, Luka je iznajmio privatni avion kako bi poveo Sofiju u Madrid, gde je manekenka boravila tri dana.

Luka Jović nije negirao da se našao u društvu Miloševićke.

- Bio sam s njom u društvu, ali nismo ništa imali - izjavio je Luka za Srpski telegraf, dok Sofija nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading