Sve je došlo na svoje: Dragana Mitar konačno pronašla krov nad glavom, a evo u kakvim odnosima je sa Sinišom!

Autor: Pink.rs

Zabava

26.09.2019

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar, bivša zadrugarka i modelsca je prošla pravi pakao sa svojim još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem. Naime, Siniša je pre nekoliko nedelja izbacio stvari njenog sina i nje iz zajedničkog stana i ostavio je bez krova nad glavom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Mitrova je priznala da se sada situacija napokon sredila i da je ona našla dom za sebe i svog sina, kao i to da je njena komunikacija sa Sinišom svedena na minimum.  

- Super sam, nadam se da tako i izgledam, tako se i osećam. Mislim da su se kockice konačno složile. Jesam, našla sam stan, sve smo sredili, ostale neke stvari rešavaju advokati, mislim da će to sve doći na svoje - ispričala je Dragana, a onda dodala: 

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana i Siniša

- Čuo se sa maleckim preko telefona, to im je komunikacija. Ja se trudim da sve to bude svedeno na minimum, samo ono što se tiče Jovana. Neprijatnosti nije bilo, svako je na svojoj strani, tako je najbolje - rekla je Dragana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

27.09.2019 09:16

A kada će se zapossliti i početi nešto da radi?

Odgovori 11 0