Drama posle snimanja emisije: Keba završio na ušivanju!

Autor: Srbija danas

Zabava

26.09.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Dragan Kojić Keba učesnik nove sezone šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" prema saznanjima, povredio se sinoć na generalnoj probi ovog šou programa.

RepublikaFoto: Republika.rs
Dragan Kojić Keba

Naime, Keba se u sredu uveče na scenskoj probi povredio, pa je ovaj serijal započeo ušivanjem leve noge.

- Navikli smo da je Keba i prethodne sezone bio jako posvećen svim zadacima, a tako je nastavio i u ovoj sezoni. Keba se sinoć povredio, pa je nakon povrede završio i na ušivanju leve noge - priča izvor.

Pevač je potrvrdio ove navode.

RepublikaFoto: facebook.com/ljiljajev
Dragan Kojić Keba

- Sinoć se to dogodilo na probi. Komplikovano mi je sada da pričam. Tri kopče ispod kolena na pokosnici leve noge. Ušili su me - poručio je Keba.

Podsećamo, prva epizoda TLZP-a počinje u petak 4. oktobra u 21.00 na Prvoj televiziji. Pred nama je "All star" sezona u kojoj će učestvovati takmičari koji su obeležili prethodne četiri sezone. Ana Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Dragan Kojić Keba, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić, Aleksa Jelić, Daniel Kajmakoski pokazaće kako se snalaze sa novim izazovima, u koži domaćih i stranih muzičkih zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading