Oglasila se Dunja Ilić nakon samoubistva oca: Tvoje oproštajno pismo je dostojanstveno kao što si i ti bio!

Autor:

Zabava

25.09.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata "Eltim" i "Staklopan" i otac pevačice Dunje Ilić, izvršio je samoubistvo. Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova ćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina.

RepublikaFoto: instagram.com/ddunia_
Dunja Ilić

Jovan je sebi oduzeo život lekovima, a policija je pronašla oproštajno pismo pored njegovog uzglavlja.

Ukazali su joj pomoć i prevezli je u bolnicu na ispiranje želuca. Ona se trenutno oporavlja, a njeni prijatelji i članovi porodice bili su šokirani ovim saznanjem. Ipak, niko nije očekivao da će njen otac usled celog haosa dići ruku na sebe.

Ilićeva se danas oglasila na društvene mreže i objavila potresnu poruku:

- Za sve reči koje nisam stigla da ti kažem. Hvala koje nisam stigla da ti kažem. Čineći ti medveđu uslugu, pokušavajući da te "vratim" dok si samo bio umoran i želeo mir. Tvoje poslednje pismo je dostojanstveno kako si i živeo. Volim te tata. Tamo negde znaj da dok nas ono nešto ne veže, ja ti na silu neću ići. Mnogo mi nedostaje da se još jednom iznerviram što me po hiljadu puta pitaš da li jedem. Volim te. Od srca - napisala je pevačica.

Foto: instagram.com/ddunia_

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading