Detalji oproštajnog pisma Dunjinog oca: Ćerko sve ti opraštam, a ti, sine, i bivša ženo, na sahranu da mi niste došli!

Autor: VIP

Zabava

25.09.2019

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata "Eltim" i "Staklopan" i otac pevačice Dunje Ilić, izvršio je samoubistvo. Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova ćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina.

RepublikaFoto: instagram.com/ dunyailich
Dunja Ilić

- Uprkos tome što su ga, kako je naveo, pogodile reči njegove ćerke, tvrdeći da su neistinite, istakao je da joj sve prašta i da bi voleo da ona dođe na njegovu sahranu. Naveo je takođe da ju je voleo. S druge strane, izričito je zabranio sinu Tijanu i bivšoj ženi Mirjani da prisustvuju njegovoj sahrani i zamolio je da ga brat kremira, te da je to njegova poslednja želja - ispričao je izvor blizak istrazi.

Ovo je samo deo Jovanovog oproštajnog pisma, u kojem se, između ostalog, navode i još neki razlozi za njegov postupak.

- Veruje se da su loši odnosi unutar porodice, finansijski fijasko i loše psihičko zdravlje u poslednje vreme uticali na Jovana Ilića da skonča na ovakav način, mada će policija istražiti ceo slučaj do tančina - rekao nam je izvor i dodao da će brat Jovana Ilića imati problema u ispunjavanju poslednje želje svoga brata jer će teško dobiti dozvolu za kremaciju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dunja je pre neki dan pokušala da se ubije a sada sahranjuje oca

- Jovan je istakao da je njegova poslednja želja da ga brat kremira, ali je takođe zabranio da sin Tijan prisustvuje tom činu. Brat bez dozvole Ilićeve dece, u ovom slučaju, pevačice Dunje i sina Tijana, neće moći da ispuni Ilićevu želju - kaže izvor.

U komšiluku Jovana Ilića skoro niko ga nije ni znao, budući da se, kako su nam rekli, tu nedavno doselio. Komšije su u šoku da se nešto tako desilo u njihovom mirnom kraju.

- Taj čovek je živeo kao podstanar u kući u kojoj se ubio. Nedavno je došao. Niko ga nije poznavao i ni sa kim se iz komšiluka nije družio. Šokirala nas je vest o tragediji - rekle su komšije u ulici u kojoj je Ilić počinio samoubistvo, odbijajući da se fotografišu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading