Andrejevu novu devojku krive za razvod od Anabele: Sada je Mina razvezala jezik i rekla kako stoje stvari!

Autor: Blic.rs

Zabava

24.09.2019

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Mateljan, studentkinja farmacije upoznala je Andreja Atijasa u klubu, pa je objavila video snimak na kom se ljube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Mina (@mina_mateljan) on Sep 13, 2019 at 7:29am PDT

- Mina je atraktivna, mlada devojka, nije ni čudo što je privukla Andreja. U klubu se nisu razdvajali jedno od drugog, non-stop su se grlili i dodirivali, delovalo je da ih nije bilo briga za poglede prisutnih. Nazdravljali su i gledali se u oči, a potom su se držali za ruke i zajedno otišli iz lokala - kaže izvor sa lica mesta.

Mina je bila zbunjena kada su je pitali za Andreja, pa je kratko prokomentarisala:

- Ne mogu ništa da potvrdim dok ne popričam sa njim. Nedavno smo se upoznali, u petak u klubu. On je džentlmen - rekla je Mina.

Na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari kako je upravo atraktivna plavuša kriva za razvod Anabele i Andreja, što je ona demantovala rečima:

- Mislim da su oni razvedeni, kako ću ja raskinuti vezu?

Foto: instagram.com/screenshot
Andrej je Anabelu zamenio Minom

Andrej Atijas nije bio raspoložen da odgovara na pitanja vezana za njegov ljubavni život.

Devojka koja je privukla pažnju Andreja Atijasa, Mina Mateljan je fitnes instruktorka iz Sarajeva. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, obožava noćni provod, a na Instagramu je prati preko 20.000 ljudi. Kako je rekla, ne želi da je karakterišu kao starletu:

- Smeta mi što pišu da sam starleta. Ja studiram farmaciju i radim kao fitnes model.

Inače, njeno pravo ime je Mina Hadžijusufović i nedavno je bila u centru pažnje kada su joj zapalili automobil. Za to delo osumnjični su Naida Katić i njen dečko Muris Hodžić. Požar se dogodio 8. marta ove godine na Dobrinji, kad je vatra uništila još tri vozila. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju i to što je iz dobrostojeće porodice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ujka Vanja

29.09.2019 05:03

Sta je ta devojka kriva? Uradila je isto ono sto je Razija uradila predhodnoj njegovoj partnerki, koja je plus bila u drugom stanju. Sta je drugo ocekivala?