Ma, kakva, bre, manekenka: Sloba je zapravo u vezi sa UDATOM ŽENOM?

Autor: Espreso

Zabava

22.09.2019

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka je bila samo devojka za javnost, a kada ode kući čeka ga ona prava?

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba sa devojkom

Slobu Radanovića povezivali su sa mnogim ženama, a sada je navodno viđen sa tamonoksom devojkom, koja je udata i ima decu.

- Sloba i ta žena (identitet poznat redakciji) se tajno viđaju već neko vreme i tu ništa ne bi bilo sporno da ona nije udata i da nema dvoje dece, a muž joj se trenutno nalazi u inostranstvu zbog problema sa zakonom. Devojka koja je javnosti predstavljena kao njegova, zapravo je samo bila paravan za njegovu tajnu vezu koju ima sa ženom koja je udata za "opasnog momka" - kaže izvor.

Pevač se oglasio i priznao da nije u tajnoj vezi.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

- Takve budalaštine više neću da komentarišem. Da mi je samo da znam ko plasira te bljuvotine... Ne zovite me više za takve notorne gluposti i laži. Da se s nekim viđam tajno, ne bih s njom išao na javno mesto, pobogu! Ako želite da pričamo o mojoj karijeri i projektima na kojima radim, tu sam. Muka mi je više od tih izmišljotina - rekao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

22.09.2019 21:04

Slobi, kao javnoj ličnosti, ne treba ovakvo blamiranje sa udatom ženom.

Odgovori 10 0