Ceca progovorila o bolesti koja je muči: Nikad se gore nisam osećala!

Autor: T.C.

Zabava

23.09.2019

03:25 >> 18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na koncert u Vršcu došla je prehlađena i sa visokom temperaturom, ali zbog verne publike smogla je snage i priredila im spektakularno veče.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ceca Ražnatović

Naime, pevačica je, da bi imala snage da održi nastup, danima pre toga primala infuziju. Nakon dva sata, koliko je trajao spektakl, Ceca se uputila u Vilu "Breg", gde se fotografisala sa fanovima, ali i davala intervjue velikom broju medija koji su došli na nastup. Tada je svima priznala da joj je veoma loše, ali da nikada sebi ne bi dozvolila da razočara brojnu publiku.

- Uhvatio me je neki izuzetno jak virus. Nisam žena koja bi mogla da leži i prenemaže se, nisam taj tip. Gotovo uvek skačem i tvrdim da mi nije ništa. Ovog puta je zaista ozbiljno. Mislila sam da će trajati dva dana i da ću se oporaviti, tako da sam poslednja tri dana provela u krevetu na infuziji - iskrena je bila Ceca i dodala:

RepublikaFoto: Snežana Krstić/Blic
Ceca Ražnatović

- Dešavalo mi se mnogo puta da uzmem veliku dozu medikamenata, onda oborim temperaturu, održim koncert i posle toga me sustigne još jače. Nisam od žena, što bi rekao naš narod, koje se kilave, potpuno sam drugačija, borac. Uvek sam govorila da mi nije ništa, a u stvari samim tim pozitivni razmišljanjem sebi dajem snagu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading