Pitala me je svašta vezano za Slobu: Pogledajte kako je Luna kukala Marku i žalila se na Sanju Marinković!

Autor:

Zabava

21.09.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, pobednica druge i vicešampionka prve sezone rijalitija "Zadruga 3", gostovala je danas u emisiji Sanje Marinković "Magazin In".

Foto: Prntscrin
Marko i Luna

Voditeljka je Đoganijevoj zadala zadatak da pozove telefonom majku Anabelu Atijas ili partnera Marka Miljkovića i da im saopšti kako ne želi više da se bavi muzikom i kako joj je svega preko glave.

Kako je Anabela u inostranstvu, ona se odlučila da pozove dečka. Međutim, Miljković je znao da Đoganijeva gostuje u emisiji pa su preformulisali izazov. Novi zadatak joj je bio da mu saopšti kako je napustila "Magazin In" i kako je Sanja bila grozna prema njoj.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja Marinković

- Napustila sam emisiju ljubavi zato što je Sanja bila jako neprijatna prema meni. Postavljala mi je glupa pitanja... Za seksualne teme, za Slobu... - poručila mu je Luna, a Marko ju je podržao:

- Šta te briga i ne treba da odgovaraš na glupa pitanja - rekao joj je Miljković, a svi u studiju su mu aplaudirali što podržava devojku i tako mu pokazali da je u pitanju šala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading