Odlučila da pomeri sve granice: Dijana Janković u OVOM rijalitiju, fanovi oduševljeni!

Autor: Alo

Zabava

21.09.2019

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atrakvna pevačica, Dijana Janković, svetu poznatija kao Didi Džej, rešila je da obraduje fanove širom sveta sopstvenim rijaliti programom.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dijana Janković...

Poznato je da kada se pojavila na estradnoj sceni Didi Džej je odmah privukla pažnju javnosti, što ju je kako kaže dodatno motivisalo, zbog čega je odlučno rešila da pokori svetsko tržište. Iako se dugo susretala sa brojnim osporavanjima, pevačicu to nije sputalo, već je uspela ono što nikome do sada sa naših prostora nije pošlo za rukom.

Ona je ubrzo dospela do samog vrha svetske muzičke produkcije, što je iskoristila kako bi ostvarila saradnju sa najpoznatijim svetskim imenima iz ove oblasti, pa je na oduševljenje mnogih snimila nekoliko uspešnih hitova za američko tržište.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Dijana...

Međutim, Didi Džej je ovog puta očigledno rešila da pomeri sve granice, te se odlučila na korak na koji se brojne svetske zvezde nisu usudile. Naime, pevačica je dobila ponudu da snimi sopstveni rijaliiti šou program za američko tržište, a pošto izuzetno ceni mišljenje svojih fanova, ona ih je putem društvenih mreža pitala za mišljenje o ovoj ideji. Sudeći po komentarima, Didi uveliko treba da počne sa pripremama za rijaliti, pošto su se njeni fanovi jednoglasno složili da žele kako je gledaju u ovom formatu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading