Folker u javnosti opet sa atraktivnom starletom: Lukas ponovo šeta Natašu Šaviju!

Autor:

Zabava

21.09.2019

03:25 >> 20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas pojavio se na proslavi povodom 25. rođendana Pink televizije prekjuče u jednom prestoničkom restoranu, a tom prilikom je svima upalo u oko da je on ponovo u društvu nekadašnje partnerke Nataše Šavije!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aca Lukas

Naime, pevač se sa starletom osamio u separeu po dolasku na žurku, pa se već na početku videlo da je bio spreman da odgovara na pitanja novinara o odnosu sa Natašom.

- Lukas je došao sa Natašom na rođendan Pinka, a za razliku od prvog puta kada su bili zajedno, sada se nisu krili, pa su lagano šetali kroz masu dok su ih svi posmatrali. Lukas se odmah ogradio rečima da neće da krije da je sa njom u dobrim odnosima, ali njegova devojka Jovana nikako nije mogla da pređe preko činjenice da je Aca u Natašinom društvu, pa ga otpratila na Instagramu i raskinula - kaže izvor.

Aca je, sa druge strane, za naš list prokomentarisao da mu prija što je trenutno pored Nataše.

Foto: instagram.com/printscreen
Šavija i Lukas

- Normalno da sam očekivao da ćete da me pitate za Šaviju. Lepo nam je, došli smo zajedno da uživamo i da se provedemo, ali nisam nešto raspoložen da sad dužim o tome - rekao je kratko Aca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading