Moli Duška da ne ostavlja divu: Brena spasava brak Tošića i JK!

Autor:

Zabava

21.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda i čelnica "Granda" Lepa Brena došla je u jedan beogradski restoran kako bi uživala u nastupu sina Stefana Živojinovića, a društvo joj je pravio suprug njene koleginice Duško Tošić.

Foto: e-stock/Stanislav Nedelja
Lepa Brena

Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je pevačicu i fudbalera dok su ulazili u lokal, a kako saznajemo, povod njihovog susreta i dugog razgovora bio je Brenin pokušaj da spase brak Jelene Karleuše.

Naime, Lepa Brena sastala se sa Duškom Tošićem u želji da ga nagovori da ne ostavlja Jelenu. Kako je Duško prvi podneo zahtev za razvod braka, vlasnica "Granda" pokušava da ga urazumi da ženi da još jednu šansu nakon krize koju su imali.

Nakon razgovora sa Brenom, po Duška su došli drugari i ubrzo je neraspoložen napustio lokal

Naime, Duško je rešio da se razvede od Jelene nakon što su objavljene poruke u kojima ona piše Ognjenu Vranješu da će se rastati, ali da fudbaler mora da bude kriv, pa se predomislio posle tragične vesti i saznanja da je pevačicina majka Divna Karleuša preminula.

Kako Srpski telegraf saznaje, Duško se ni nakon pola godine nije predomislio, a njihova porodična prijateljica Lepa Brena pokušava da im spase brak. Ona se nekoliko puta čula, a sada i videla sa Tošićem s ciljem da ga ubedi da razvod nije rešenje i da treba da pobede krizu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Jelena Karleuša

- Brena je nasamo popričala sa Duškom, te mu objasnila da, bez obzira na to kroz šta su sve on i Jelena prošli, uvek treba da misle na duge staze i da je to ono što je nju i Bobu u braku održalo do danas. Pevačica je priznala Tošiću da su ona i Boba imali trzavice u braku pošto su oboje uspešni i popularni, ali da nisu dozvolili da im to pokvari odnos iako je bilo trenutaka kada su upadali u kritične svađe - priča naš izvor i dodaje da je pevačica otkrila fudbaleru neke intimne stvari:

- Brena mu je ispričala da su i za njih izmišljali afere ne bi li ih rastavili, kao i da su im svakakve priče podmetali. Ona mu je tako kroz priču otkrila da su joj ljudi govorili da ju je Boba varao, ali da su kroz te krize zajedno prolazili iako im nije bilo nimalo lako. U jednom trenutku mu je spomenula da bi bilo lepo da svi zajedno otputuju u Opatiju na brod kod Saše Popovića, da iskoriste još malo toplih dana.

RepublikaFoto: facebook.com/Jelena Karleuša
Duško i Jelena

Nakon duge priče, Brena se osvrnula na Niku i Atinu i rekla mu da deca rastu i treba da imaju i oca i majku pored sebe, posle čega se Duško vidno rastužio.

- Na kraju, vlasnica "Granda" je posavetovala Duška da misli i na decu, posebno zbog toga što će ćerke uskoro da im uđu u pubertet, a tada su im roditelji najpotrebniji. Rekla mu je da je Jelena divna majka i da treba još jednom da razmisli da li želi da napusti porodicu. Tošić je sa suzama u očima slušao Brenu i pravdao se kako su njemu deca najvažnija u životu i da je zbog njih spreman na sve.

Kada su završili razgovor, Brena je sačekala za drugim stolom svoje društvo, koje je ubrzo stiglo, dok su po Duška došli drugari i ubrzo je napustio lokal vidno neraspoložen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đokica

21.09.2019 10:38

Ako JK ne čuva svoj brak, neće joj ga ni Brena sačuvati.

Odgovori 16 0