Sve je još sveže i bolno: Milica prvi put posle dva meseca progovorila o raskidu sa koreografom!

Autor: story.rs

Zabava

20.09.2019

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je, pre skoro dve nedelje, odjeknula vest o raskidu Milice Todorović i Miloša Paunovića malo ko je bio spreman da poveruje u to.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica Todorović

Podsetimo, pre pola godine 28-godišnja pevačica je pričala o potencijalnoj udaji i zasnivanju porodice, te su priče o prekidu veze zvučale kao neslana šala. Iako desetak dana nije želela da priča na ovu temu, Milica je konačno rešila da definitivno potvrdi raskid.

- Istina je da više nisam u vezi sa Milošem, rastali smo se pre dva i po meseca. Sve je još uvek sveže i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam rešila da se na neko vreme povučem sa medijske scene kako bih se pripremila za sve one poslovne izazove koje me čekaju od jeseni ili zime - istakla je Todorovićeva.

- Hvala svim medijima i ljudima na razumevanju i što su uz mene. Družimo se uskoro - zaključila je pevačica, naglašavajući da ne želi da ulazi u detalje raskida.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading