Obustavio radove na izgradnji kuće: Rasta ne da Ani vilu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta obustavio je radove na izgradnji velelepne vile u Velikom Mokrom Lugu, koju su otpočeli još pre tri godine dok je bio u braku sa pop zvezdom Anom Nikolić.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Rasta i Ana

Kako Srpski telegraf saznaje, reper je odlučio da ne završi kuću na 10 ari placa zato što je Ana prilikom razvoda tražila da joj pripadne pola nekretnine, budući da su započeli da je grade u vreme najveće ljubavi.

- Na mestu gde je trebalo da bude luksuzna vila od pola miliona evra još uvek je gradilište, a radovi nisu odmakli ni pedalj. Bukvalno je sve stalo onog trenutka kada su se Ana i Srefan razveli. Ona je tada tražila da pola kuće pripadne njoj, čemu se on protivio. Bio je za to da se nekretnina stavi na ćerku, a da vilu do njenog punoletstva iznajmljuju, što Ana nije htela ni da čuje - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: E-Stock/S.RANKOVIĆ
Rasta vila

- Oko toga su se baš sukobili, tako da je Rasta rekao da vilu neće ni sagraditi dok mu ćerka ne poraste. Umesto da završi radove, Rasta je novac uložio u stan u koji se nedavno uselio. Nije mu palo na pamet da ulaže u nešto oko čega će se posle suditi, budući da su radove otpočeli dok su bili u braku i finansijski su zajedno učestvovali u istom - završava priču izvor.

RepublikaFoto: E-Stock/S.RANKOVIĆ
Kuća oko koje se svađaju Rasta i Ana

Kako dalje saznajemo, Rasta je ponudio Ani da joj isplati njen deo, a da on sam završi kuću, na šta ona nije želela da pristane. Budući da nije imao izbora, te da je proteklih meseci bukvalno živeo u studiju, odlučio je da kupi stan.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Rastu i Anu, ali oni nisu bili dostupni na broj poznat redakciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tigar

17.09.2019 17:18

Rasta ima pravilan stav, ali Ana je alava.