Najbogatija Srpkinja i pevačica se baškare pored mora: Sandra i Nina uživaju u Splitu!

Autor:

Zabava

17.09.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja članica grupe Models i supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka Sandra Meljničenko trenutno uživa u Splitu u Hrvatskoj, a Instagram se usijao od fotografija na kojima crnka pozira sa poznatom pevačicom Ninom Badrić!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Sandra i Nina

Naime, njih dve su, po svemu sudeći, odvojile vreme samo za sebe, pa su po ceo dan šetale duž primorja po sunčanom vremenu pozirajući sa osmehom na licu.

Široj javnosti odavno je poznato da su Sandra i Nina privatno vrlo bliske, pa svaku priliku, kada im vreme dozvoli, koriste da se vide i uživaju. Njih ljudi često viđaju zajedno kako se provode i ispijaju pića po splitskim kafićima i restoranima, a vidno raspoložene, ne odbijaju da se slikaju sa fanovima, koji ih mahom prepoznaju. Sandra je gradom prošetala dugu toaletu crne boje, dok se Nina odlučila za bež-belu kombinaciju.

- Dobro došla, lepotice moja - napisala je Badrićka ispod fotografije na kojoj su zajedno, a u komentarima su svi pohvalili činjenicu da su očuvale prijateljstvo na daljinu toliko dugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading