Teško sam podnela dan: Nataša Bekvalac emotivno slomljena, evo šta će biti sa njenim koncertom u Areni posle svega!

Autor:

Zabava

16.09.2019

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac uveliko sprema koncert u Kombank Areni 14. februara, a sada je došao na red na to da da radni naziv spektakla koji će biti kruna njene karijere. Ipak, došlo je do poteškoća.

RepublikaFoto: PRVA/printscreen
Nataša Bekvalac

Nataša je juče teško podnela vest koja je uzdrmala čitavu Srbiju, odnosno snimak na kome tinejdžerke na brutalan način biju svoju vršnjakinju, te je apelovala na javnost, roditelje i škole da pomogno da se vršnjačko nasilje zaustavi.

Pevačica se potresla, te je obrisala niz storija koje je objavila i više se nije oglašavala, sve do danas.

Nataša je zamolila fanove da joj pomognu oko radnog naziva koncerta i priznala da joj je bilo teško da se fokusira na rad zbog snimka koji je sve uzdrmao.

RepublikaFoto: Youtube.com/Natasa Bekvalac
Nataša Bekvalac

- Danima razmišljam o nazivu koncerta, hvala vam na predivnim idejama, uživala sam čitajući sve, toliko ste kreativni ipredivni. Juče mi je dan bio baš težak, emotivno težak, zbog svega onog... znate već - napisala je pevačica i dodala:

- I onda se vratim svojoj bazi,  počecima, a ne stidim ih se, naprotiv. I sve je simbolika i ništa nije slučajno i vrlo je lično. Album "Ništa lično", pesma "Mali signali"? Hm... idem da guglam - napisala je ona.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nataša Bekvalac

Naime, pevačici se dopala ideja da radni naziv koncerta bude "SOS za ljubav", pa se raspitala po internetu za pravo značenje skraćenice S.O.S. . Dobila je odgovor da ne postoji pravo značenje, ali najčešće se nude predlozi "spasite naš brod", "spasite naše duše", kao i "pošaljite pomoć".

Ovo je pevačici bilo i dovoljno da se odluči da koncert nosi naziv "SOS za ljubav", te je napisala:

- Shvatila sam koliko, zapravo, svi vrištimo za ljubavlju. I žrtva i nasilnik i muško i žensko, dodrasli i deca... SOS za ljubav - napisal je Nata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading