(VIDEO) Dženan pokazao svog anđela, a onda se svima izvinio: Evo zbog čega!

Autor:

Zabava

16.09.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Dženan Lončarević snimio je novi spot za pesmu koja je već naišla na odobravanje publike jer sami stihovi kao što je to i svojstveno ovom pevaču diraju u srce i dušu.

RepublikaFoto: Promo foto
Dženan Lončarević

Čuvam tvoja krila andjele,
Kad si svima kriva, branim te...
Svako tuđom mukom, hrani se

 A ti si samo mlada!

Stihovi su nove pesme Dženana Lončarevića koju je pisao Bane Opačić.

Dženan je najavu pesme izbacio pre nekoliko meseci, a poštovaoci njegove muzike su jedva čekali da čuju finalnu verziju pesme.

- Odmah da se izvinim svojoj publici što je toliko dugo čekala da singl ‘Čuvam tvoja krila andjele’ ugleda svetlost dana, ali zbog letnje turneje koja je imala preko 40 nastupa se sve odužilo. Sada jedva čekam njihove reakcije i nadam se da će biti pozitivne kao kada su čuli prve stihove.
 Spot je potpuno drugačiji od onih koje sam snimao do sada. Nacrtan je i crno beli. 

- Sve moje pesme imaju ljubavnu tematiku, i album će biti ljubavni, ostajem dosledan sebi i to je ono za šta ja živim. A ovu pesmu, nakon prvih reakcija, su definitivno najbolje razumele žene.


Dženan će nakon promovisanja pesme otputovati na turneju u Kanadu a u narednom periodu, do kraja godine izbaciće i album.

U nastavku možete pogledati, artistički spot Dženana Lončarevića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading