Posle 20 godina otkrio sve: Peja nikada nije zvao Cecu u svoje emisije, a nećete verovati koji je razlog!

Autor: Alo.rs

Zabava

15.09.2019

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Zoran Pejić Peja ponovo je došao u žižu javnosti kada je prihvatio da bude jedan od voditelja rijalitija "Parovi".

RepublikaFoto: instagram.com/zoran_pejic_peja
Zoran Pejić Peja

Naime, sada je Peja rešio da otkrije stvari koje su se dešavale u njegovoj emisiji, a do sada to niko nije znao.

- Emisiju sam nasledio od Vojina Vojinovića, to mi je lična karta. Imao sam sreću i volju, sa pevačima sam tezgario, družio se. I to sam posle doneo na TV. Ja sam prvi doveo kafanu na TV. Prvi sam sam Šabanom Šauličem i Vericom Šerifović, nju tada niko nije znao... Tada je Šaban došao sa jednom lepom gospođom i pitao da li može da gostuje sa njim - rekao je Peja i dodao:

- A što ne bi moglo, rekoh mu. Ta emisija je probila sve rejtinge. Kada se završila emisija ja sam se vozio gradom i grad je bio sablasno pust. Nigde nikog nema. Svi su gledali tu emisiju - rekao je voditelj i otkrio da su se gostovanja u njegovoj emsiji naplaćivala.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Ceca Ražnatović

- Gostovanja u mojoj emisji su se tada i naplaćivala. Pevači koji su bili slabiji morali su da plate da bi gostovali kod mene u emisiji. E posle naravno njima skoči cena.

Voditelj je ispričao i zašto nikada nije ugostio najveću balkansku divu u svojoj emisiji:

- Niko od pevača nije odbio ali nikada u emisiju nisam zvao Cecu. Ne znam zašto... Dobri smo prijatelji ali eto nikad je nisam zvao. Sretali smo se u to vreme. Možda sam se i plašio da me odbije - dodao je voditelj, a onda nastavio da priča o svom poslu.

- Sa 30 godina sam ušao u tu voditeljsku priču. Tada mi ništa nije bilo teško. I tad sam razmišljao da li ja želim da budem spiker... Ali ja sam odlučio da budem budala, da skačem na TV, da pričam viceve, da pijem... Sve da radim ono što do tada niko nije radio - rekao je Peja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading