Lično dobili poziv: Mili i njegova supruga prisustvovali izložbi eminentnog umetnika!

Autor:

Zabava

15.09.2019

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća svetska "Art Fondacija Beeyeler" pozvala je naseg najtiražnijeg kompozitora Aleksandra Milića Milija da prisustvuje njihovoj gala večeri i izložbi u okviru "Summer night's Gala Beyeler Fondation".

Foto: Privatna arhiva
Mili sa suprugom prisustvovali galeriji Art Fondacija Beeyelera

Taj događaj okuplja najveća imena svetske Art scene, a ove godine je domaćin bio Miguel Barcelò uz izložbe Rudolf Stingel i Louise Bourgeois koji svi spadaju u sam vrh današnje svetske Art scene. Migel Barcelo je gostima priredio performans uživo oslikavanja zidova i neverivatne dekoracije "Art Basel" galerije.

Sve zvanice su dobile kostime sa Tajlanda da ceo događaj izgleda što kreativnije. Na poziv Sem Kelera predsednika Art Basela i Beyeler fondacije, Mili je sa suprugom Ninom prisustvovao aukciji koju je vodio najveći svetski aukcionar Simon De Puri gde su prodavana dela od Pukassa dve do najakuelnijih novih imena svetske moderne umetnosti.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Izložba "Summer night's Gala Beyeler Fondation"

Koliko se ludo i inspirativno zabavlja svetski Art džet set Mili je rekao:

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nina i Mili

- Svaki od ovih dogadjaja je osmisljen od strane najvecig aktuelnih umetnika sveta da vas pomeri iz realnosti, nahrani duhovnošću i osećate se kao da ste unutar nekog umetnickog dela koje nastaje mesecima, a traje jedan dan. Taj dan se ne zaboravlja - rekao je Milić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading