Spremačica optužila poznatog voditelja i glumca za silovanje: Prišao mi je sa leđa i počeo da me navlači!

Autor: Oslobođenje.ba

Zabava

14.09.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ankica Jurilj (51), bivša spremačica Tarika i Lejle Filipović, optužila je poznatog hrvatskog glumca i TV voditelja Tarika Filipovića za se*sualno uznemiravanje

RepublikaFoto: youtube.com/Mirza Borčilo
Tarik Filipović...

Ankica je te optužbe na račun Tarika Filipovića izrekla na suđenju u kojem se brani u postupku za krađu nakita u vrednosti 150.000 kuna, 5.000 evra i 100 kanadskih dolara.

Spremačicu se tereti da je poznati par "olakšala" za 20 hiljada evra, na koliko je procenjen ukradeni nakit, i za još 5.000 evra i 100 kanadskih dolara.

- Ne smatram se krivom - izjavila je krajem godine izjašnjavajući se o optužnici Anica Jurilj koju tužilaštvo tereti za krađu prstenja, lančića, narukvica, ali i gotovine supružnika Filipović i tašte Tarika Filipovića Fehime Šehović.

- Radila sam kod njih od 2010. do 2013. godine. Tog 11. marta 2013. godine Tarik i ja smo ostali sami kod kuće, a Lejla i njena majka su otišle napolje. Dok sam spremala veš u jednom trenutku mi je Tarik prišao s leđa i počeo me navlačiti za ramena, aludirajući na se*sualne radnje. Počeo me dirati. Bila sam izvan sebe, odgurnula sam - ispričala je Jurilj, koja se ranije u postupku izjasnila da nije kriva za krađu.

- Rekao mi je "šta je tebi, zar ne znaš da ljudi imaju svoje slabosti". Ja sam se izderala na njega i rekla mu "zar te nije sram". Bila sam šokirana, sva sam se tresla, a on se smejao i rekao mi da se smirim i da će mi sve nadoknaditi - ispričala je danas.

Ističe kako mu je potom poručila da će svima reći kakav je i šta je uradio. Prema njenim rečima, Tarik Filipović joj je poručio da će joj sve nadoknaditi. Nastavila je potom iskaz rekavši da su se u jednom trenutku Lejla i njena mama vratile kući, što je ona, kako je ispričala na sudu, iskoristila da izađe iz stana i ode kući.

- U tramvaju sam videla da mi je u torbi zlato - objasnila je Anica Jurilj, koja je sudu ispričala kako je pretpostavila da je Tarik unutra stavio.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal
Tarik Filipović...

- Kada sam došla do Dubrave samo sam se htela rešiti tog zlata jer sam se osećala poniženo. Došla sam do čoveka od kojeg inače kupujem duvan i pitala ga ima li nekoga da to uzme. On je našao čoveka koji je to otkupio za 1.200 evra - ispričala je Tarikova spremačica na sudu.

- Meni taj novac nije ništa značio jer sam samo htela da se rešim nakita, dodala je. Na pitanje kako su se nakit i zlato našli u njenoj torbi, Anica Jurilj je pokušala da objasni sledećim rečima: "Ne mogu da objasnim kako su se nakit i zlato našli u mojoj torbici, ali on je stalno govorio da će mi to nadoknaditi. Da će mi se iskupiti" - rekla je na sudu.

Dva dana nakon toga nazvao me Tarik i rekao da se moramo naći. Došli smo u jedan kafić, a s njim je bila i Lejla.

- Rekao mi je "ti si nas pokrala", a Lejla je celo vreme ćutala. On me dugo optuživao, a ja nisam znala što da kažem, bila sam šokirana. Nakon toga sastanka, Tarik me zvao nekoliko puta pa mi govorio da ima velike probleme u kući. Pitao me da li su ti predmeti još uvek kod mene. Rekla sam da nisu - ispričala je.

Na sudu je ispričala da joj je Tarik rekao da, ako ima te predmete, da će ih on vratiti i praviti se kao da ih je Lejla zagubila.

- Nakon nekog vremena me nazvao me i rekao da je najbolje da to sredimo tako da odemo kod notara i da ja nešto potpišem i da se to sve zaboravi. Došla sam kod notara i potpisala, ne gledajući šta potpisujem. Da sam pročitala nikada to ne bih potpisala - ispričala je Anica Jurilj.

Na pitanje sudije Darija Lokasa zbog čega nije ranije izašla s ovom pričom, Anica Jurilj je rekla kako to ne može objasniti: "Jednostavno moja situacija nije bila takva da ja mogu podneti tužbu".

- Ne znam zašto to nisam napravila, ne mogu to da objasnim - rekla je.

Na insistiranje sudije da odgovori na pitanje zašto ga nije prijavila kada je postalo izvesno da će protiv nje biti podneta krivična prijava, Anica Jurilj ponovno nije imala odgovor.

- Ja sam samo mali čovek, ne znam zašto to nisam napravila.

Dodala je da joj je Tarik podmetnuo zlato.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jv

14.09.2019 14:45

Ova žena nije kriva. Neka vrati 1.200 evra i neka ide doma.